Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
onsdag 25 juli 2012

Tittut.

Tittut på er semestrande läsare. Har ni verkligen tid att vara här inne under semestern? Det förstås, det är ju nu ni har tid!

Själv jobbar jag som vanligt den här veckan och missar därmed små trevliga inbjudningar till playdates i solen med de små....
Nåja, jag trivs bra med mina arbetskamrater så jag ska inte klaga.

Vart befinner du dig när du läser hos mig?
Gör mig riktigt avundsjuk nu!Bilden ovan kommer från FreeDigitalPhotos.net

3 kommentarer:

Kicki sa...

hej Martina och tack för titten på bloggen...ja kan du tänka dig att AF orkade skriva ner "vår handlingsplan" och skicka den till mig...de e stort de! =P....går som du förstår hemma om dagarna, ingen semester känns de som när man inte vet NÄR de skickar ut om att möte ska ske nästkommande dag...tur jag har min fyrbening här hemma...ha en skön onsdag!! // Kicki

Amanda sa...

Självklart har jag tid att titta in en sväng. :) Men det är faktiskt första gången på mycket länge nu som jag faktiskt tar mig tid att läsa bloggar. Semester i all ära men här har vi häcken full. Det är flyttpackning som ska packas, släktingar som ska hälsas på, aktiviteter som barnen vill göra och utöver allt samma gamla vardagssysslor som tvätt, städ osv som inte gör sig självt. :)
Funderade på om jag skulle ljuga ihop någon glamorös historia om var jag befinner mig just nu när jag tittar in på din blogg men neej, sanningen är alltid bäst. Och jag kombinerar bloggläsning och eget bloggande med all tvätt som ska vikas in i skåpen. Vill du byta? ;)

Linda w L2K sa...

Ligger i båten och morgonmyser (=ignorerar barnen) ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig