Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
fredag 1 juni 2012

Tänder du på tävlingar?


Jag har ju provat på BrilliantSmile whitening boost toothpaste i 1 ½ vecka nu och en liten skillnad har det blivit. Jag har dock använt mig av den "vanliga" BrilliantSmile tandkrämen sedan ett år tillbaka så mina tänder var rätt fina redan innan jag började med denna 2 veckors kur.

Är du intresserad av att prova whitening boosten själv så finns den att köpa i BrilliantSmiles webshop eller hos deras samarbetskliniker.

Nu drar jag igång den utlovade tävlingen där vinsten är 2 stycken tuber var till 2 vinnare med tjugo ml. BrilliantSmile whitening boost toothpaste i varje!

Allt du behöver göra är att följa instruktionerna nedan och lämna en kommentar till detta inlägg.

  • Räkna ut svaret på frågan som du ser i en av pratbubblorna i tävlingsbilden här nedanför.
  • Jag kommer med säkerhet få ett stort antal likadana svar så du skall gärna vilja roa mig med en tandrelaterad historia från ditt liv så blir det ett extra plus i uttagningen av vinnaren.
  • Glöm inte mailadressen om du vill bli meddelad att du vunnit. 
  • Du får hemskt gärna tipsa om tävlingen på Facebook och i din blogg. Meddela om du gjort det i ditt tävlingssvar så får du en bonusgrej om du vinner!

17 kommentarer:

Maya sa...

Inte min grej det där med bleka tänderna, set för många skräck exempel på överkänsliga reaktioner tror jag ..haha :)
Hoppas att allt är bra?
Uppe med tuppen var jag äntligen idag :) Härligt, börjar känna att allt kommer i fas igen!
Kram Maya

Tommy sa...

Sv: Ja vi har haft varmare än 5 grader som ni i stockholm!

Här har det varit mellan 16-20 grader ..:)
Kul att du hittade till mig!

Caroline Sjögren sa...

Jag är med!

Svar: 120

Min historia: När jag va ca 8 år, så åt jag en kokosnöt för första gången och min icke lösa tand fastnade i kokosköttet och tanden slets ut. Det pissade ut blod ur munnen på mig så mamma fick tryckte in bindor i min mun för att stoppa blodet. :P
(allt slutade dock bra tillslut)

Min email: Carro68@live.se

ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG sa...

Har tipsat här

http://molnboanna.blogg.se/2012/june/brilliant-smile-146.html

AnnaKaize sa...

Svar: 120
För många år sedn så fick jag lov att operera bort visdomständerna i underkäken, och när jag stod utanför tandläkarens mottagning o väntade på taxi så kom min dåvarande pojkväns pappa förbi. Vi småpratade en stund men jag sluddrade så mycket att det knappt gick att höra vad jag sade, och när jag äntligen kom hem så såg jag att jag hade fullt med blodblandat dregel längs hakan, men det kände jag ju inte pga bedövningen.
Fick senare höra att han trodde jag var full! Kl 11 en tisdagmorgon...

liselotte sa...

Är gärna med och tävlar, jag svarar 122.
Jag gillar inte att gå till tandläkare, men det är ju ett ont måste, har inte så mycket roande att berätta därifrån, men en grej hände för ca 2 år sedan på mitt jobb. Min kollega bjöd på (torkade)tranbär, jag hade aldrig ätit detta men smakade och de var jättemjuka och smakade helt okej, Ta mer säger hon, och jag tar några till och stoppar i munnen, Kras säger det, ur munnen tar jag dessa tuggade tranbär ihop med en bit av min krossade tand. Helt chockad står jag med detta i min hand( bakom disken i en klädaffär) och bara säger, Jag bet sönder min tand, jag bet sönder tanden! Får kanske inse att man börjar bli gammal när sådant här händer, det var inte roligt, men jag roade en del kunder i alla fall.
Har tipsat om tävlingen på min blogg http://liselottess.blogspot.se/2012/06/brilliant-smile-146.html
liselotte.202andersson@telia.com

Anonym sa...

Mitt svar är 122.

Mitt tandläkarminne är när jag var ca 10 år och skulle rycka ut två mjölktänder för att jag aldrig tappade min mjölktänder samt att de nya tänderna började växa ut och fick därför inte plats. I stället för att rycka ut två tänder så blev det FYRA. Jag fick så mycket bedövning och hade väl spänt mig inför detta så när jag lämnade tandläkaren så svimmade jag av. Mamma hann fånga mig och fick hjälp av bingolotto gubben i sitt lilla bås med att bära tillbaka mig till tandläkaren. Där fick jag ligga i ett vilorum och piggna till. Men jag har ingen tandläkarskräck för det idag =)

Hälsningar Christine
peterssonchristine@hotmail.com

Kristina sa...

Jag är gärna med och tävlar!

Svar: 122
Jag gick på tandregelering hos en odontolog i en massa år när jag var mindre. Jag drog bland annat ut en massa tänder eftersom det var för trångt i min mun. Min mamma har samma problem, men eftersom hon aldrig fick någon tandreglering när hon var liten så sitter hennes tänder väldigt trångt och lite huller om buller. En gång frågade odontologen om mamma ville ställa upp på att de skulle få ta bilder på hennes tänder som "skräckexempel" på hur det kan bli om man inte får tandreglering! Jag tyckte det var kul, men mamma tyckte kanske att det var mindre roligt... (hon ställde dock upp på bilderna).

Tipsar om tävlingen: http://kristinasblogg.blogg.se/tavlingar/2012/june/146-tander-du-pa-tavlingar.html

Mail: isse1@mail.com

Anonym sa...

Om min huvudräkning stämmer är svaret 122.

Jag kan rekommendera att gå till tandläkaren i om du är i Estland nån gång. Var på ett stort spa-komplex, där fanns allt inklusive tandläkare. Hade en tand som ilade & bestämde mig för att uppsöka tandläkaren. Hade hört att det var billigt, men ville ändå se en prislista. Jag är inte kung på engelska & det var inte heller tandläkaren. Det slutade med att tandläkaren drog in mig i undersökningsrummet. Där låg det redan en patient i tandläkarstolen, men tandläkaren bestämde sig för att undersöka mig på stående fot. Tandläkaren undersökte, konstaterade att det bara var mina tandhalsar som ilade, skrev ner vilken tandkräm jag skulle köpa. Å priset för denna undersökning = 0 kr!!! Sjukt bra! Köpte tandkrämen & nu är ilningarna totalt borta!

/Mia Lövgren
lowa_82@hotmail.com

Jennysen sa...

Jag svarar 122! :)

En tandrelaterad historia... Hmm... jag har alltid tagit väl hand om mina tänder. Har bara haft ett hål, jag röker inte och dricker inte kaffe... ändå så är mina tänder gula... vilket känns väldigt trist, så jag skulle verkligen vilja pröva detta! :)

jennysen81@hotmail.com

Frida sa...

Svaret är 122! Jag har fruktansvärd tandläkarfobi och sedan kom den dagen jag alltid fruktat.Jag var 8 år dagen jag fick hål i tänderna! Vilket skulle betyda att jag skulle få lov att gå tillbaka till den där hemska tandläkarstolen. Var nervös i dagar inför borrningen och när jag satte mig i stolen så berättade jag om att jag var så fruktansvärt rädd men dom sa att det skulle gå så snabbt och bra till så jag lutade mig tillbaka och väntade på bedövningsprutan. Plötsligt står en man lutad över mig och säger " det där var väl inte så farligt?" Då hade jag TUPPAT AV. Haha, men fort gick det att göra sig av med hålet iallafall ;)

frida.staffas@live.com

Anonym sa...

122 är rätt svar (98+4+20)
Efter nästan två år med tandställning så kom äntligen dagen då jag skulle få ta ut den. Väl hos tandläkaren så tog de av bågarna och slipade sedan mina tänder så att de blev vita och fina, dock har jag inte fått behålla dessa fina tänder och därför skulle jag behöva BrilliantSmile whitening boost så att jag vågar le igen :)
michaelalindh@live.se

rusty sa...

Svaret är: 122
Tandrelaterad historia: Jag använder enbart en tand till att, som jag kallar det, "småmala" saker jag äter. Till exempel nötter, en liten bit pasta eller när jag ska bita av en riktigt dum klädesplagglapp. Jag har använt den här tanden så ivrigt i alla mina år, så för ett år sedan så fick den en spricka. Mindre roligt, kan man tycka, men min tandläkare tittade oerhört konstigt på mig när jag förklarade varför just den tanden blivit så ledsen. Jag kanske var en gnagare i mitt förra liv.
Mail: emelina@gmail.com

Hanna sa...

Rätt svar: 122! :)

Haha, jag har flera tandhistorier. Men en som handlar om min kusin är extrem. Hon hade som liten stört sig på att hennes ena tand som var lös aldrig ramlade ut. Så en morgon hörde min moster ett vrål nerifrån köket. Då har min kusin ställt sig med kökssaxen och klippt bort tanden. Måste jag säga att det var blod överallt sedan? Kusinen var dock glad efter några minuter - tanden var ju borta! Haha, jag älskar verkligen den här!

Hanna sa...

Oj, glömde mailen: hannasays@live.se
Till inlägget ovan, alltså det här: (Rätt svar: 122! :)

Haha, jag har flera tandhistorier. Men en som handlar om min kusin är extrem. Hon hade som liten stört sig på att hennes ena tand som var lös aldrig ramlade ut. Så en morgon hörde min moster ett vrål nerifrån köket. Då har min kusin ställt sig med kökssaxen och klippt bort tanden. Måste jag säga att det var blod överallt sedan? Kusinen var dock glad efter några minuter - tanden var ju borta! Haha, jag älskar verkligen den här!)

Anonym sa...

120
Vitare tänder vill väl vi alla ha. andan54@gmail.com

Anonym sa...

Svar: 122

Mitt tandminne är från när jag var liten och hade en lös mjölktand. Jag tordes inte gå och lägga mig eftersom jag var rädd att tappa tanden på natten och få den i halsen. Kände mig modig och ville att mamma skulle hjälpa mig att rycka ut den men inte vågade hon det. Lösningen blev att jag gillrade en "fälla" åt henne, jag gick in på toaletten och knöt en tråd runt tanden och sedan i dörrhandtaget. Sen ropade jag "Mamma kom papperet är slut" mamma kom ilande och slet upp dörren precis som jag trodde hon skulle göra och ut flög tanden. Blodet sprutade och mamma fick nog en liten chock men jag var bara glad att den lösa tanden var borta.

Mail: carin.06036334@telia.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig