Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
måndag 11 juni 2012

Sjuk son och läkarbesök

På morgonen insåg jag ganska snabbt att sonen inte var i skick att vara på dagis idag. Han hostade och snörvlade och såg allmänt blank och hängig ut på ögonen.
Eftersom jag skulle på läkarbesök på förmiddagen så fick dottern vara på dagis och sonen följa med mig.

Han skötte sig alldeles ypperligt och fick lite kritor och ett par papper för att sysselsätta sig med. Dessa använde han dock inte utan han satt istället och följde med i min och läkarens samtal. Som om han förstod allting haha.

Sedan bar det av en sväng till mitt jobb där jag skulle överlämna lite saker som skulle göras i veckan till en av mina kollegor. Där bestämde sig sonen för att använda kritorna.....inte på pappret utan på en balansgrej som jag lånat av en kollega. Nåja, jag tror nog att kritmärkena går att ta bort, det blir nästa veckas huvudvärk.

Sonen blev iallafall fasligt pigg när vi var på jobbet och ville hjälpa till att skjuta en vagn med inköpta produkter som skulle hämtas i receptionen och hjälpte mig att gå och slänga allt skräp. Mycket händigt att ha min lilla gulleplutt som sällskap. Han var faktiskt mycket lugn och go under de 1,5 timmar jag var där. Sedan tvärslocknade han i vagnen så fort vi hade lämnat min arbetsplats bakom oss.
Vi som skulle äta lunch ihop han och jag, i lugn och ro och faktiskt få "prata" lite. Jodå han kan babbla på han....men det är inte så mycket man förstår alltid.

Jag åt lite lunch och köpte med mig lite till sonen tills han vaknade och sedan begav vi oss hemåt för att hämta dottern på dagis.Och så var det det där med att tävla..... Gör det! Tävlingen hittar ni högst upp i högerkolumnen. --->

1 kommentarer:

Fnulan sa...

Men vad skönt att kunna vobba =) Du verkar ha så snälla barn vännen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig