Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
onsdag 6 juni 2012

Blink, blink och Aj, Aj!


Det blev inget nationaldagsfirande för oss idag för när vi skulle gå till platsen för firandet så ville dottern inte gå åt det hållet. Fast jag förklarade vad vi skulle göra så satte hon foten i backen och ville göra något annat istället.
Jag föreslog då såklart att vi skulle åka direkt till köpcentrumet för lite shopping och en liten fika.
Det lät tydligen som en bättre ide (barn är lite underliga ibland) så det bar iväg dit och sedan in och ut i diverse butiker.

En födelsedagspresent till en av dotterns vänner inköptes (jag lyckades undkomma att köpa något till barnen!) och sedan bar det iväg för att titta efter byxor till mig.
Boooooring! tyckte barnen och när det hela höll på att spåra ur så gick vi och fikade istället.
Inte ett enda par provade jag, hann inte ens hitta något par som var åtminstone lite intressant.....

Det var egentligen dags för sonen att sova middag men han fick såklart fika med oss först och det var ju en lagom bra ide kom jag på när han plötsligt blev jättearg över något och började skrika för kung och fosterland. Han är i en sådan fas nu, kan man lugnt säga.
Så han fick sitta i vagnen och sedan gick vi mot utgången för en promenad så han skulle somna. När vi skall ta svängdörrarna ut så inser jag att han redan somnat. Vi vänder in igen och tittar på skor till bröllopet vi ska på tyckte jag och det tyckte dottern var en bra ide.

Det slutade med att vi köpte varsitt par sandaler för sommaren till barnen, inga bröllopsskor till varken mig eller dottern.

På väg ut ur skoaffären så sätter sig dottern snabbt på en stol och börjar kroma sig....
Ta kort på mig mamma! Titta vad jag kan, ta kort när jag släpper mitt öga!
Kan ju lugnt säga att jag undrade vad hon menade tills jag fått fram kameran och hon började försöka blinka med ena ögat genom att hålla ett öga stängt med ena handen och öppna upp det andra med andra handen.
När hon sedan släpper ögonen med händerna så tar jag lydigt några kort och sedan skrattade vi gott åt resultatet på en bänk utanför affären.
Svårt att lära sig flirta!
 
Sedan bar det av hem per apostlahästar. Sonen vaknade och båda barnen gick själva heeeela vägen hem! Sonen hade visserligen sovit sig pigg men att dottern orkade gå hela vägen blev jag imponerad av eftersom vi faktiskt redan knallat runt en hel del redan innan promenaden hem.
 
Nu är vi hemma och väntar på att maken ska komma hem. Han är på väg och när han anländer får han slänga ett öga på sin sons fingrar. De stoppade han nämligen mellan dörrkarmen och dörren när vi kom hem så de är inte nådigt blå och svullna. Ångest!
Själv har han dock lugnat ner sig och har fått lite alvedon och en flaska mjölk så han verkar inte lida påtagligt av det hela....


2 kommentarer:

madelein - mamma till sex sa...

Åh ibland blir det inte som man tänkt sig!

♥ Sojka ♥ sa...

Ha ha när du skriver om det där gallskriket när dem inte får som dem vill eller när dem känner för det känner jag det i hela kroppen. Isak är också i sån fas nu. Jag blir helt handfallen liksom när sonen gör så. :O
kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig