Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
söndag 4 mars 2012

Man ska vara försiktig med vad man gnäller om.

I veckan gnällde jag ju bland annat om att jag "aldrig" har tid att städa ordentligt. Igår tog jag ju tag i lite grann av hemmets städning och kände mig glad över det och idag for vi en sväng om min mamma och hälsade på.

Eftersom hon har det besvärligt med värken så tog jag tag i att städa hos henne med. Maken dammsög och jag torkade golv och gjorde i ordning badrummet. Det kändes om möjligt ännu mer tillfredställande att städa hos henne. Antagligen för att det känns bra att kunna hjälpa henne med någonting.
Annars har jag bara dåligt samvete över att jag inte hinner med henne heller i det där "heltidsarbetande småbarnsmorsa och fru"-virrvarret som jag känner att mitt liv är just nu.

Vi bestämde iallafall att vi ska träffas för lunch på torsdag då hon kommer befinna sig alldeles nära mitt jobb. Sådant får vi försöka få till lite oftare när det nu faktiskt går.

Dottern följde sedan med maken till hans jobb medans jag och en sovande lillkille släpptes av hemma för att ta det lite lugnt.

Och sedan är liksom helgen slut. Varför o varför bestämde någon att en helg bara består av 2 dagar? När alla liksom vet att 3 dagars helg skulle vara mycket bättre, eller hur? *smile*

Just ja, nästa helgs planer fick visst arrangeras om en aning. Maken hade nämligen en överraskning till mig som han blev tvungen att avslöja lite tidigare än han räknat med. Men det tar vi i ett annat inlägg för nu ska jag ta och se en film tänkte jag, "Attack the block"
Någon som sett den?

Attack the Block Poster

2 kommentarer:

♥ Sojka ♥ sa...

haha ja eller hur fast nu längtar jag efter syskon så det får gärna bli permanent. :)
kram

Celine sa...

Vad för överraskning? Varför fick han avslöja det tidigare? Du gör mig nyfiken ju.

Lägger till dig på bloglovin. Gillar du min blogg får du gärna göra detsamma. =)

Är du modig? Vågar du vara med i min tävling?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig