Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
tisdag 13 mars 2012

Deppig shopping.

Gav mig ut på ett litet shopping äventyr efter jobbet idag. Dessvärre avslutar jag den nu en aning deppigare än jag var innan.

Jag brukar vara ganska nöjd med hur jag ser ut. Har inte brytt mig alltför mycket om att jag anses överviktig men idag när det var en klänning jag var ute efter och jag i klänning efter klänning konstaterar att jag ser höggravid ut så blir jag lite butter.

Aldrig att jag får kommentarer om att jag är överviktig men när man ser gravid ut så är folk inte så sena med att kommentera och undra hur långt gången man är....
Jag vet inte om det är den pinsamma situation som uppstår när den som kommenterat inser att hen tycker sig, indirekt, sagt att jag är tjock som gör att det är jobbigt eller om jag nu faktiskt har gått över till att bli missnöjd med min kropp.

Det är egentligen inte antalet kilon som stör mig utan hur de är fördelade på kroppen. Flera jag känner väger eller har vägt mer än vad jag gör nu men ändå lyckats ha kläder utan att se gravida ut. Lite jämnare i kroppen om ni förstår hur jag menar.

Usch, jag gillar verkligen inte den här känslan! Jag skiter ju i hur andras kroppar ser ut. Kan jag då inte få ha den attityden kvar när det gäller min egen kropp också?!

Dags att ta tag i mag- och ryggträningen. Utan mag- och ryggmuskler så är det svårt att få en jämnare kroppsform. Inbillar jag mig.

Kanske dags för att ta tag i sockerberoendet också. Igen! Kan inte coca-cola bara gå i konkurs eller något? Det känns ibland som om det är troligare än att jag skulle få någon form av karaktär....


5 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Känner igen mig i din känsla. Tänk om jag kunde acceptera mig och min kropp på samma självklara sätt som jag accepterar andra och deras kroppar. Jag vill kunna gilla mig själv även med dessa extra kilon :( Kram

Linda w L2K sa...

<3 <3 <3

LILITH - Mamma med Borderline sa...

Jag känner så väl igen känslan. Jag längtar till den dagen jag kan se mig i spegeln och inte bry mig om den fina volangen i spegeln, utan istället tänka "där ser jag en människa som är en bra person."

emelie-mamma till elliott och leila sa...

förstår precis hur du känner dig! i vissa kläder ser jag gravid ut oxå tycker jag. Har som en kula kvar på magen ännu. Men som tur är så är det ingen so frågat mig när jag ska ha igen ännu!

Ja mag o ryggövningar är det som gäller här med för fulla muggar nu.

Tycker coca cola kan stänga igen iaf till lördagarna..hihi!

kramis

Maria sa...

Vet precis hur det känns! Min mage är inte som förut. Ska motivera mig själv att börja gymma igen! Inte lätt alla ggr! Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig