Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
söndag 19 februari 2012

Äntligen ca 25 kg lättare!

Nu sover båda barnen med en hanterlig febernivå och jag känner mig inte riktigt lika nedtryckt, tillplattad eller varm längre.

Tänk att jag tyckte det var lite tungt att ha dottern i famnen hela dagen igår när hon var som mest påverkad av febern. Idag har båda barnen haft feber runt 40 grader i princip hela dagen och detta innebar att jag har haft dem båda i knät eller åtminstonde en i knät och den andra tryckt intill mig.
Ibland har de försökt bråka med varandra om vem som ska sitta vart men det har varit rätt harmlösa bråk eftersom de båda varit för påverkade för att orka dra igång någon direkt syskonfajt.

Jobbigast var det nog för dottern idag med. Sonen valde att lägga sig och sova när han blev för trött helt enkelt medans dottern verkade frustrerad över att kroppen gjorde ont, att hon var varm och att läpparna sved. Så hon hade svårt att sitta/ligga still och gnällde i stort sett hela dagen.

Hoppas verkligen att de börjar känna sig bättre i morgon.

Än så länge har varken jag eller maken fått feber så jag håller tummarna att den håller sig borta men om jag ska drabbas så hoppas jag att jag gör det i början av veckan så jag blir frisk till nästa helg då jag far till Göteborg.

Inom loppet av ca två minuter satt sonen och lekte med en smörgås som han verkade vilja äta men inte hade aptiten för, kom och satte sig hos mig och somnade.
(Klänningen hade han själv hittat i sin syster rum och dragit på sig på förmiddagen)

2 kommentarer:

Yohanna i Las Palmas sa...

Åh så tråkigt att höra att ni är sjuka. Krya på er FORT!

Hälsningar
Yohanna

Marie-Louise sa...

Fy det är lite otäckt när de får så hög feber barnen. Hoppas att du och mannen din slipper febern.

Krya på er. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig