Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
söndag 29 januari 2012

Precis när jag ska sätta mig och ta det lugnt.

DÅ inser jag två saker.

Jag ska ta prover i morgon, på fastande mage, och behöver därför äta något NU fast jag inte är hungrig.
Det kan låta slarvigt men det blev ingen vanlig middag till mig så jag tänkte att jag skulle äta ordentlig frukost i morgon istället för att jag dels inte var hungrig och dels inte orkade ordna något till bara mig.
Ska man däremot inte äta frukost pga provtagningen så måste jag helt enkelt äta något till kvällsmat eftersom jag omöjligen kan stå mig fram till 9-9.30 i morgon på bara det som jag åt till lunch så....
nu har jag hetsat i mig te med mackor.
Gott i och för sig men i näringssynpunkt? Kanske inte det bästa. Nåja, jag står mig nog bättre än utan mat iallafall, kan man säga.

Det andra jag insåg var att jag i morse satte på en maskin tvätt och att jag när den var färdig inte hann mer än att öppna upp maskinen innan något annat lockade på min uppmärksamhet....och sedan glömde jag den där maskinen.
Trots ett par blöjbyten ungefär 1 meter ifrån den.
(Glömt, förträngt, ignorerat...kärt barn har många namn och den där förmågan kan man kalla vad man vill men irriterande är den...)

Kanske hade jag hoppats på att tvätten skulle hänga sig själv eftersom jag varit så snäll och öppnat luckan åt den och lämnat den alldeles i fred i flera timmar men nej, det ville den tydligen inte.
Latmask skulle man kunna kalla den tvätten, tycker jag...just nu....

Jaja, nu är den hängd iallafall och jag har som sagt fått i mig "näring" så istället för att sätta mig och ta det lugnt så går jag nu och lägger mig istället. Det är väl ganska lugnt det med, kanske.

1 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Men vilken dålig stil av tvätten ;) tänk så skönt det skulle vara om den kunde hänga sig själv... Jag brukar få tvätta om min tvätt eftersom jag lyckas glömma/förtränga den i maskinen så länge. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig