Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
måndag 2 januari 2012

Katastrofläge konstaterat.

Dotterns rum är försatt i katastrofläge. Det ligger verkligen saker över hela golvet.
Jag lurar inte mig själv, jag kommer att få hjälpa henne med städningen i eftermiddag/kväll men just nu är det operation övertalning som gäller för att hon själv ska börja med att åtminstonde plocka ihop alla sina gosdjur.

Dessa gosedjur, som förökar sig själva rent förunderligt, måste genomgå en seriös rensning.
Det är max ett antal av 7-8 gosedjur av 30 som hon överhuvudtaget leker med/gosar med så resten får helt enkelt flytta ner i en sopsäck ett tag. Det enda som händer med dem är att de läggs över hela golvet när hon ska titta igenom högen efter ett specifikt gosedjur som sedan visar sig befinna sig någon helt annanstans.

Detsamma gäller sonens stora leklåda som står i vardagsrummet. Det går uppenbarligen inte att gå förbi den lådan utan att slänga ut ett par tre, fyra leksaker (utan att för den skull leka med dem) och så finns där faktiskt en hel del leksaker som han nog har vuxit ifrån alternativt aldrig tyckt om att leka med.

Dagen började iallafall med att jag städade resten av lägenheten (ungefär) så det skall vara nydammsuget och någorlunda fräscht tills jag börjar jobba i morgon.
Att få komma hem till ett rent golv och en skinande diskbänk när man jobbat hela dagen kan ju vara en fördel.

Nu har vi besök och ska strax ge oss iväg till Luma bibliotek som ska vara ett bibliotek väldigt inriktad för barn så jag hoppas på en mysig dag.

2 kommentarer:

Linda w L2K sa...

Ja du... Kan säga som så att beslutet att låta barnen med mest leksaker ha det stora rummet och i samband med det rensa har lett till mindre stök! Så skönt!

Och få dottern att rensa med dig. Fråga henne vad hon vill leka med. Så har vi gjort och det har gett bättre resultat än jag trodde.

Nät på väggen ovanför sängen är en bra sak att förvara nallar i!

♥ Sojka ♥ sa...

Ja dem där gosedjuren!! Jag hade sjukt många som liten. Demsamlar dessutom bara damm. Men än har jag inte kommit dit med sonen men han är inte gammal så nu vet jag vad jag har att vänta. :)
Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig