Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
lördag 3 december 2011

Men jag har ju alldeles glömt bort!

I måndags spenderade jag en liten tid i glada människors sällskap på Spot&Tell´s vin- och musikprovning i samarbete med Gato Negro.
Vinet, som jag provat någon gång förut, skulle provas i samband med att man lyssnade till olika sorters musik och då ange hur man tyckte olika påståenden angående viner stämde in (bild 6).
Det blev faktiskt något av en aha-upplevelse då jag faktiskt upptäckte att olika sorters musik fick olika delar av vinet att framträda olika mycket och på olika sätt.
På bilden nedan (nr 7) med katten och cirklarna, kan du se vilken musik vi lyssnade på och till vilken musik vinet smakade bäst.

Första bilden till vänster är min vän Linda, som kan jonglera med både instruktioner, menyer, vinglas och mobil. I bakgrunden Agnieszka (från Spot&Tell) och Sanna.

Andra bilden, en enormt vacker kvällsvy över Slussen, gamla stan och resten av staden i bakgrunden. Denna bild togs från "balkongen" utanför lokalen som vi var i. Denna lokal låg i ett litet hus på taket till restaurangen Gondolen.

Tredje bilden är kocken Oskar, som vi fått låna från Gondolen, i full fart med att sätta ihop en del av ett chilienskt julbord som sedan syns på bild nummer 4. Det var riktigt mumsigt, förutom den svarta bönröran som jag faktiskt provade trots att jag inte brukar gilla sådant...

På bild nummer 5 skall vi bjudas på lite glögg innan maten. Denna glögg hade Oskar kokat med just vinet Gato Negro som bas och lite olika kryddor.
Denna kryddblandning fick vi med oss i Goodiebagen så vi kan koka glöggen själva.

Sista bilden är jag i egen hög person, medans jag lyssnar och testar.

4 kommentarer:

Ewa (mamma till 6 döttrar) sa...

Jag var på spotting ikväll och det var oerhört mysigt :)

Hoppas vi ses på någon spotting någon gång :)

Ötjejen sa...

Det ser verkligen helmysigt ut! Kanske skulle gå med i det där.... Vad roligt att du kommer till GBG!!! Äntligen får vi träffas!! Ha en superkväll! Kramar till dig, goa vännen!

Sara, mamma till tre små troll sa...

Haha jag trodde folk skulle tro det för jag har så gräsligt tjockt hår så det blir väldigt mycket bort klippt när jag tunnar ut det med även om det inte försvinner allt för mycket på längden :P

Hannele - mamma till två prinsar sa...

Svar:
Oja! Den är svin god till grillningen med om inte mer :P Har liksom glömt smaken hur grillat smakar känns det som iaf..

Ja då är vi 2 :) Hoppas att vi får sommar fort, har lite små planeringar att göra då :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig