Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
söndag 18 december 2011

En sådan där bra dag!

Happy Feet 2 blev filmen som jag och dottern gick för att titta på. Som vanligt när vi går på bio hon och jag nuförtiden så slutar det med att hon sitter i mitt knä. Men det är bara mysigt!
Kanske ska jag föreslå att vi bara betalar en biljett nästa gång så kan hon sitta i mitt knä från början. Tror du de går med på det? Nä, det förstås.
Efter filmen gav vi oss av mot tunnelbanan men fastnade en stund i en skoaffär och ut kom jag med ett par nya fina vinterskor, äntligen.
Typ 50% rabatt vart det också så jag betalade bara 499:-, som hittat.
Dottern var med och valde skorna men sedan när det skulle provas så tröttnade hon och hamnade sedan på bänken vid kassan. Där satt hon och spelade spel på min ajfån tills jag hade bestämt mig för rätt storlek och betalat.
Skorna behöll jag på och jag var nära att kasta de gamla höstskorna jag hade på mig innan i närmsta papperskorg men näää, jag är lite för förtjust i dem ändå. De är ju bra för torra höst- och vårdagar iallafall.

Vi hade lagom hunnit hem och fått av oss ytterkläderna och börjat med lite pappers- och tejppyssel (det verkar vara nya innegrejen för dottern) så ringde maken och förberedde oss på att han snart skulle vara hemma. Det var nämligen tänkt att vi skulle åka och hämta sonen hos farmor och sedan storhandla.
Snacka om att vi storhandlade! Vi fyllde verkligen på kyl och frys så det bongnade, men det är bara härligt att veta att man har allt möjligt hemma och kan laga mat i 2 veckor utan större problem...iallafall nästan.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det känns nästan lite snuskigt, men det är få saker som får mig att må bättre än ett välfyllt kylskåp. Sen kan jag ju såklart ändå står där i evigheter och aldrig ha en aning om vad jag ska laga. Men i alla fall... :)
Mysigt med biotradition, vi ska nog också ta oss iväg för första gången snart!

Fnulan sa...

Vad mysigt med bio =) Det var längesedan för min del. Men innan jobbade sambon på bio så då var det OFTA!

Ewa (mamma till 6 döttrar) sa...

Härligt med en välfylld kyl :) Vi ska oxå fylla på våran, det är behov!!

Det är mysigt med bio :)

Susan sa...

Det är härligt då man har fyllt på där hemma=)

Kul med nya skor=)

Kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig