Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
måndag 5 december 2011

Det går hit, det går dit, det går runt en liten bit.

Dagens intervju gick bra tyckte jag.

Att ta sig till och från intervjun gick inte snabbt kan man lugnt säga. Detta då jag tog "vägen om" svärmor för att lämna sonen där först.
Han hade ingen feber i natt eller på morgonen men jag kände såklart ändå att han skulle få en lugn dag för att återhämta sig ordentligt så han sedan kan orka med en dag full av dagisbus.

Vägen till svärmor tar sin lilla tid med kollektivtrafiken men jag hade planerat bra för en lugn avlämning vid stationen....Det var bara det att busschauffören glömde bort vilken linje han körde och körde fel väg.
Jag märkte ingenting eftersom jag ibland även åker med den linje som chauffören fick för sig att han körde.
Det tog ett tag för chauffören att rätta till sitt misstag då han var tvungen att vända bussen och åka tillbaka samma väg.
Därmed blev jag sen till avlämningen och fick därför i rasande fart rusa direkt till pengeltåget som skulle ta mig till stan.

Tur att man kan ta det lugnt och skönt när man väl sitter på/i ett färdmedel som man inte framför själv.
Det är ju inte så mycket man kan göra åt själva åkandet. Så på tåget funderade jag lite över de vanligaste frågorna man brukar få i jobbintervjuer.
Det gäller att man inte låter som om man läser innantill bara för att man redan varit på några intervjuer och "lärt sig" sina svar utantill. Det är ju inte så stor skillnad på frågorna som ställs från ena intervjun till den andra.

Själva intervjun drog ut lite på tiden så det var bara att rusa tillbaka till pendeltåget och fara tillbaka till svärmor för att hämta sonen och sedan ganska omgående bege sig hemåt för att hinna i tid för att hämta dottern.
En liten lunch hann jag med någonstans på vägen också, knappt jag minns vad jag åt eller hur det smakade.

För intervjun i morgon har jag däremot lite mindre "annat" att göra innan och efteråt. Den intervjun ser jag fram emot. Ska bli spännande att höra mer om hur den avdelningen fungerar och hur arbetsplatsen i stort fungerar eftersom det faktiskt är en enorm "arbetsplats" med väldigt många medarbetare i "företaget".... Det var denna tjänst som rekryteraren sa att hon "handplockat" mig till när hon såg min CV då jag sökt en annan tjänst.
Ja, jag låter lite luddig men lite hemlighetsfull får man väl vara.

Som tur var så körde min buss inte riktigt såhär fel...


Glöm förresten inte att tävla i min tävling i samarbete med Disney on Ice!
Befinner du dig i Stockholm den 5 januari så tycker jag du ska passa på att delta för chans att vinna 2 biljetter till Disney on Ice!
Du kan även använda biljetterna som julklapp till någon släkting eller vän som kommer befinna sig i Stockholm vid det tillfället. Perfekt Julklapp!!
Tävlingen pågår till den 11 december kl 12 och deltagandet är hittills lågt så passa på!

5 kommentarer:

Linda w L2K sa...

Men du, är det inte så att du har rätt att rucka på dagistiderna för en intervju? Jag tänkte så du hinner känna vad maten smakar. ;o)

Maya sa...

Oj... den chauffören hade nog inte karta och kompass precis :P

♥ Sojka ♥ sa...

Vad trevligt att man kunde vara till hjälp! :)

Kram!

Fnulan sa...

fasiken inte lätt att vara arbetslös... alla regler försvårar det. Hoppas att de gick bra!!

iHusvagn - Nu vankas det snart barnafödsel i husvagnen sa...

Hoppas att det gick bra på intervjun och att det går bra imorgon :)

Sv: Precis som tidigare :) De har en kattlåda som vi förvarar i den extra duschen i bakrummet (kontoret) som vi inte använder. De har lite mindre yta att röra sig på än tidigare, men de verkar inte må dåligt av det. De gillar inte så jättemycket när vi packar ihop och ska åka, men det har blivit bättre och bättre och nu när vi kommer in efter att ha åkt några timmar gömmer de sig inte utan kommer direkt fram och ser ofta sömniga ut, som om de legat och sovit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig