Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
fredag 23 december 2011

En förfrågan från Blogvertiser gjorde mig nyfiken.

Blogvertiser bad mig att prova på hur det fungerade att boka bord, hos till exempel Vassa Eggen, genom  websidan Bookatable och beskriva vad jag tyckte om det.
Nu går vi ju inte ut och äter på restaurang speciellt ofta längre, jag och maken, så jag har inte haft möjlighet att prova denna funktion fullt ut men vad jag har sett på sidan så verkar det väldigt enkelt att finna information om restauranger och att boka ett bord.
Att man enkelt får upp vilka tider som det går att boka ett bord vid det valda datumet tycker jag är super, så man slipper slå in en massa olika tider och prova sig fram om man får ett ”tiden inte tillgänglig” när man tryckt boka. Här ser man istället direkt vilka tider som är lediga.
Eftersom de föreslog att jag skulle gå in på just Vassa Eggens bokningssida så blev jag ju nyfiken på denna Stockholms baserade restaurang, Birger Jarlsgatan 29. Så nu har jag hittat en restaurang som jag gärna skulle vilja prova på.
Priserna ligger lite i överkant för ekonomin men kanske är det en bra restaurang för att äta en mumsig födelsedagsmiddag med maken eller att rekommendera för affärslunchen.

Nåja, spännande maträtter verkar de ha i alla fall….mmm nu blev jag nästan hungrig igen.


1 kommentarer:

Maya sa...

God jul! ♥
Njut och ha en super mysig julafton!
Kram Maya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig