Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
tisdag 29 november 2011

Tävling i samarbete med Disney on Ice!

Jag tävlar om 2 biljetter till en fantasifull föreställning med Disney on Ice
hos Och så gick ytterligare en dag...


Nu startar en tävling i samarbete med Disney on Ice i vilken du kan vinna 2 biljetter till föreställningen den 5 januari klockan 14.30, i Stockholm.
(Alla har möjlighet att tävla så länge man befinner sig i Stockholm och har möjlighet att gå på föreställningen vid det tillfället.)

Jag kommer att välja vinnare efter motivering, men det kommer ändå finnas flera "vinstchanser" så att jag kan använda detta som utslag i det fall jag har svårt att välja mellan 2 eller flera personers motiveringar.

För en vinstchans, obligatoriskt:
Varför vill du vinna 2 biljetter till föreställningen? Motivera i din tävlingskommentar till detta inlägg.För vinstchans nummer 2:

Använd bild och kursiv text ovan och länka till tävlingen i din blogg. Skriv in direktlänken i din tävlingskommentar.

För vinstchans nummer 3:
Tipsa dina vänner på Facebook om tävlingen genom att länka till detta inlägg. Länka till din Facebooksida i din tävlingskommentar.

För vinstchans nummer 4:
Börja följa denna blogg på Bloglovin. Skriv i din tävlingskommentar vilken följare i ordningen du blev. 
(Det är självklart upp till var och en att sedan sluta följa när tävlingen är över, men vill du stanna kvar så är jag desto lyckligare lottad :-)


Tävlingen pågår fram till söndagen den 11 december kl. 12. Därefter dras en vinnare, vars motivering presenteras i bloggen.
Senast tisdagen den 14 december skall vinnaren sedan maila sin adress till mig, ytterligare[at]live.se, för vidarebefodran till den som skall skicka ut vinsten.Ytterligare information om föreställningen:
Följ med Tingeling till fantastiska ögonblick i de åtta prinsessornas sagor när de dansar fram på isen.
Isartister i världsklass och underbar musik bygger upp en föreställning för hela familjen att uppskatta.
Upplev magin, se drömmar bli verklighet!

Turnédatum:
(Tävlingen gäller dock endast föreställningen den 5 januari i "Globen")
     Stockholm Ericsson Globe 3-8 januari 2012
     Scandinavium Göteborg 13-15 januari 2012
     Malmö Arena 19-22 januari 2012.
     Cloetta Center 3-5 februari 2012.

23 kommentarer:

Jenny sa...

Åh, jag var på Disney on Ice då tjejorna var små, och det året spelade de "Skönheten och Odjuret" och de var sååå bra! Trodde tjejorna ( i af den yngsta) skulle tycka att det var lite långt, men de satt som ljus och tittade med förtjusning på föreställningen.

Hoppas någon glad mamma/pappa f´år vinna detta till deras barn.

kram kram

Linda sa...

Jag vill vinna då jag vill bjuda mina vänner på föreställningen! Jag gillar att göra andra glada och detta vore fantastiskt att ge dem! Länk på fb kommer senare då detta skrivs på mobil.

sandra sa...

jag är jättegärna med, skulel vilja vinna detta till min underbara dotter som är 5 år, hon förtjänar lite mor och dotter tid då hon är den äldsta i barnaskaran då som andra 2 tar mkt tid då dom är 7mån och 2 år. så det skulel vara hur roligt och bra som hellst om jag och min 5 åriga dotter fick åka på detta äventyr tillsammans, de skulle betyda så mkt! <3

Anonym sa...

Skulle så gärna vilja gå med min äldsta dotter som varit så duktig och kämpat på i skolan och är en sådan bra storasyster och kompis månar om alla. Hon älskar prinsessor och framför allt den tuffe modiga Rapunzel. Rapunzel som ger en lite annan blid av prinsessor och tjejer än de flesta andra Disneyprinsessor.
Det skulle bli bästa julklappen till henne en heldag hon och jag som vi skulle börja med lite shopping som hon gillar och avsluta med Disney on Ice.

Annica
annicamarie79@hotmail.com

Anonym sa...

Då skulle jag ta med min dotter och kusin barnen på en härlig upplevelse.
Alla tre är värda en härlig dag. Min dotter för att hon ställer upp och hjälper till. Mina kusin barn har jag haft förmånen att få följa med till badhuset i höst och de är hur snälla som helst. Skulle vara kul att få överraska all tre med Disney on Ice


Dukie63@hotmail.se

Mamma i Stan sa...

vi kör samma tävling = )

EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA sa...

Jag är gärna med och tävlar då det vore roligt att få ge det som present till min mamma och mitt brorsbarn. Tror han skulle tycka det var superkul att få hitta på något med sin farmor.

Har även länkat här

http://molnboanna.blogg.se/2011/november/disney-on-ice-1112.html

Anonym sa...

Min lilla dotter vill så gärna att vi ska gå men pengarna räcker inte riktigt tillMvh

Erika
erikanbrg477@googlemail.com

Linda w L2K sa...

1.Jag vill vinna för att få en chans att ta med mig mina tre barn på detta roliga som jag själv en gång i tiden har sett, och som barnen jättegärna vill se!
I nuläget, med arbetslös make och brist på egen ordentlig inkomst, finns det inte en chans att vi har råd med dessa biljetter så en vinst vore super!!!

2. Länkar i bloggen http://l2kw.blogspot.com/p/jag-tavlar.html

3. länkar på fb.

4. Följer bloggen sen läääääänge på bloglovin, kan jag ha varit nummer 1 kanske. ;o)

Stefhanie sa...

Hej. Jag skulle jättegärna vilja vinna så jag skulle kunna ta med min lilla syster på 7år.
Har inte träffat henne så mycket detta året eftersom jag flyttat till andra sidan Sverige. Så skulle vilja hitta på något ihop med henne som hon (även jag) kommer minnas länge. :)
Mvh Stefhanie

Mail: citruzz90@hotmail.com

MADELEINE sa...

Ååååhhh, det här priset är alldeles fantastiskt! Min dotter som älskar Disney´s alla prinsessor skulle älska att få gå på Disney on Ice – sång och dans är det bästa hon vet dessutom. Hon skulle nog sväva på moln efter showen :-) Amanda förtjänar verkligen lite egentid med Mamma, lillebror har varit sjuk så länge och därmed fått så mycket tid med mamma & pappa.
Delar tävlingen på FB oxå! KRAM

Lynn sa...

Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta till min lillasyster som är 11år. Hon skulle bli tokigt glad, och jag håller tummarna för att jag också får följa med eftersom jag gärna också vill se föreställningen. Det skulle bli den bästa julklappen och helt klart oförglömlig!

Amanda sa...

I mina 19 år på jorden har jag nu fått se reklamen av Disney on Ice på tv. År efter år har jag förundrats över showen och bara viljat hoppa in i tv:n för att få uppleva det. Tyvärr funkar inte det i verkligheten. Undrar hur det skulle vara om vi verkligen kunde teleportera oss via teveapparater. Skulle i alla fall inte behövas några bussar och tåg. Det är ett som är säkert!

Grejen är att jag har alltid gillat disney och jag kollar fortfarande på disney's filmer. Lyssnar på deras underbara låtar och verkligen lever mig in i sagornas värld. Om jag fick möjligheten att gå och se Disney on Ice med egna ögon tillsammans med min tvillingsyster som är precis som mig när det gäller disney så skulle vi nog känna oss som Askungen. "A dream is a wish your heart make" Hennes dröm blev ju sann och jag hoppas du förstår hur jag känner. Att få uppleva min barndomsdröm skulle betyda enormt, men det bästa vore att få möjlighet att göra det tillsammans med min syster Klara. Vi skulle njuta varje sekund av det! Hehe, skulle verkligen vara roligt att få ge henne den här upplevelsen i julklapp. Hon skulle tappa sin haka enda ned till golvet av häpnad, men hon skulle snabbt plocka upp den och skutta av glädje. När hon skuttar av glädje då vet man att det är en fullträff. Jag önskar som sagt att jag kan få den möjligheten.

Tack på förhand!

Nathalie sa...

Motivation: Jag och min dotter har länge velat åka tillbaka till sthlm och göra något roligt. Hon älskar prinsessor och klär ofta ut sig. Skulle nog vara hennes dröm att få "träffa prinsessor" Jag har själv velat se de sen ja var liten, och hoppas nu att jag/vi får chansen !

Länkat på hemsidan: http://tvahjartan.dinstudio.se/diary_1_7.html

Länkar på fb: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002940694895

Tyvärr så hittar ja inte att följa bloggen...

Under min himmel sa...

Hej!

Jag skulle så gärna vilja ta med min 5 åriga Lillfis på Disney on Ice. Hennes pappa lovade henne att de skulle gå förra gången men sen så dog han innan dom hann gå.
:( Så som du förstår var det inge läge att gå då när vi hade sorg, men nu håller vi tummarna! :D
Jag blev nr 33 på Bloglovin.
Har delat inlägget på min blogg:
http://underminhimmel.blogspot.com/2011/12/disney-on-ice.html#links

Under min himmel sa...

Har även delat på min FB-http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=321171274560464&id=100000484878620

Anna me_anna@spray.se sa...

hej, har en fråga. har sett detta på flera än din blogg. hur ska man veta om man vunnit om vinnaren själv måste ta kontakt? jag menar de flesta med mig följer ju hundratals bloggar, hur ska man hinna kolla alla och se om man vunnit?

Mamma Mia sa...

Oj vilket äventyr för en liten tjej..jag är sk. gudmor åt min systers jänta..Alva, Snövit, Qvi nånting heter hon, yes hon är född i Kina..
Min syster är ensam om henne..så jag skulle så gärna villja ge henne ett äventyr så hon kan berätta i skolan...efter jullovet..
Hon heter Snövit som andra namn hennes hår är svart som ebenholts.. vore kul att träffa en massa prinsessor. Hon är glad sprallig och generös mot kamrater och andra..en julgåva från moster Mia

Åsa sa...

Hej,
jag o yngsta dottern är på barnsjukhus även denna helg. Om jag vann skulle min 7-åriga prinnsessa få gå o se förestälningen som plåster på såren för allt vi missat i december. Hon älskar alla prinsessorna men tycker att Rapunzels hår är extra fint!
mail asajonssonhej@hotmail.com

Anonym sa...

Det vore riktigt nice, att få överraska med biljetter till "Disney on Ice"

maria Andersson

Jennysen sa...

Jag vill vinna 2 biljetter till mig och min kollega då vi aldrig sett Disney on Ice.

Jag har länkat här: http://tavlingsbloggen.soclog.se/p/2011/12/?link=1323603021

Epost: jennysen81@gmail.com

jonatanskaffare sa...

Jag vill vinna dessa biljetter för att kunna ta med min fadder dotter på denna fantastiska upplevelse!
Jag var själv på Disney on ice som liten, idag är jag 18 år gammal!

Jag länkade på min facebook: http://www.facebook.com/skaffare

// Jonatan Skaffare

Joel E sa...

Hej!
Skulle bli jätteglad om jag fick vinna dessa två biljetter som skulle komma min käresta och äldsta dotter till pass. Själv skulle jag få lite egentid med nyfödingen, lillasyster, fyra månader.

Appropå casino så kan jag inte rekommendera Las Vegas med minderåriga i sällskap. Var i Kalifornien i två månader och åkte runt när vi var föräldralediga första gången, bland annat till Vegas. Fick inte spela någonting med vår då knappt ettåriga dotter. =( Men lite spel blev det. Och i övrigt så var det rätt coolt, så jag kan nog rekommendera det ändå. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig