Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
torsdag 10 november 2011

Vem minns inte då man skulle ha "redovisning" i skolan.


Jag var lite nervös, faktiskt, över att för första gången ringa in till Arbetsförmedlingens kundtjänst och "redovisa" hur mitt arbetssökande har gått sedan jag anmälde mig hos dem.
Eftersom jag bedömdes som "självgående" när jag var där sist så hade jag fått den här veckans två sista dagar som datum för redovisning.

Så i morse sammanställde jag en lista över alla sökta jobb, telefonintervjuer och riktiga intervjuer, rekryteringsträff och sådant som jag ägnat mig åt och ringde sedan in.

Allt gick snabbt och bra. Kvinnan jag talade med var nöjd med mitt resultat så långt.
Även om jag själv hade varit aningens nöjdare om jag faktiskt hade fått ett arbete vid det här laget också men, men...jag vet ju att konkurrensen inom mitt yrkesområde anses som hård så jag är glad att jag fått komma ut och "visa upp mig" och därmed finns färskt i huvudet på åtminstonde några potentiella arbetsgivare.

Faktiskt så fick jag ett samtal, medans jag satt och gjorde min sammanställning, från en rekryteringsfirma som jag träffade under en av Arbetsförmedlingens rekryteringsträffar så dagen började med en telefonintervju.

Jag hade en liten lista, som jag gjorde i går kväll, med 6 punkter att göra idag. Dessa punkter gav jag generöst nog en timme per punkt i åtgångstid (mycket generöst i vissa fall...) och jag kan nu meddela att jag bara har lunch och dammsuga kvar.
Jippi för mig!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Vet du, jag läste din status rad precis nu.. söta ni :)
Tack för dem fina orden jag fick.

Anonym sa...

Man måste alltså ringa och redovisa resultat?! Jisses...
Känns ju sådär med tuff bransch, men jag tänkte ge mig ut på jakt efter nytt jobb när jag är hemma senare framöver. Om inte annat har jag nog hunnit få en uppsägning från nuvarande arbetsplats tills det är dags att gå tillbaka och kanske får gå på Arbetsförmedlingen för första gången jag också....

Sara, mamma till tre små troll sa...

Nej det gör ju verkligen inte det, skummade igenom hennes sida lite innan och jag kunde nog faktiskt inte hitta en enda vettig mening där inne.

Sara mamma till Yrla och Noel sa...

ja jag digga dom å de bästa av allt förutom att dom va gratis va att dom enbart kpstade 139 kr den veckan för de va veckans vara så ja fick mycket för min presentkort! skin imitation på framsidan å jeans på baksidan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig