Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
torsdag 20 oktober 2011

Paket igår - Paket idag.

Irriterar mig lite på detta nya som "de" har börjat med. Man får en avisering via sms om att man har ett paket att hämta och så står det lite fint längst ner att paketet kan hämtas efter kl. 17....

Första gången upptäckte jag inte detta förrän affärsinnehavaren påpekade detta för mig när jag försökte hämta ut paketet ungefär 5 minuter efter att jag fått aviseringen. Jag var nämligen i närheten av utlämningsstället och blev glad att kunna hämta ut paketet direkt.
Istället för att gå tillbaka på kvällen så tänkte jag ta det en annan dag. Det hann gå 4 dagar, varav några dagar när jag faktiskt gick förbi stället och glömde att hämta paketet.

Igår hade jag 3 smsavier varav den ena var just ett sådant där jag inte kunde hämta ut förrän efter kl. 17.
Problemet var att när jag var i närheten av centrum så var ju klockan mer mitt på dagen så jag hämtade ut de två andra.
När jag kom hem hade jag en pappersavi i brevlådan så då måste jag ändå gå och hämta det paketet idag så det blir två paket hämtade idag också.

Paketen från igår innehöll två par byxor (ett till vardera barn) som jag fyndade på Pumpalots Facebooksida och ett par skor som jag köpte till dottern från Barnskobutiken med en vunnen presentkortskod.

Det jag hämtar idag är blöjhinken från erbjudandet jag fick på mässan i helgen och så innehållet i paketet som jag fick avi om med posten.
Det paketet innehåller förmodligen vinsten från Facebooktävlingen som Bonti hade och som jag och 4 andra vann. En goodiebag med ett innehåll för 500 kronor. Det ska bli spännande och se vad den innehåller!

Annars innehåller dagen en lämning av son på dagis, ett besök på Vårdcentralen med dottern (om vi får en tid) och kanske ett besök på Öppna Förskolan efter det.
Jag har saknat Öppna Förskolan!!

2 kommentarer:

Ötjejen sa...

Ja, det är surt när man måste vänta! Man vill ju hämta sina paket direkt!!! Vi har utlämningställe för posten och Schenker, men kommer paket med DHL måste jag ta båten till en annan ö och den butikens öppettider är väldigt begränsad! Jättestort grattis till vinsten från Bonti, vad spännande! Du måste visa vad du fick sen! Ha en underbar dag vännen! Kramar!

Milliez - blivande fyrbarnsmamma sa...

Vilken tur att du hittade!
Men jag håller med dig om att det är tur att man inte får allt som man budar på. Det är himla farligt ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig