Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
tisdag 25 oktober 2011

Idag blir det utflykt.

Ända ut till Farsta ska jag! Äh, så långt är det ju inte men jag har alltid haft för mig att Farsta ligger sååå långt bort så när min vännina en dag berättade för mig att det faktiskt bara tar si och så lång tid att åka dit så insåg jag att nej, det var inte så fasligt långt borta. Och sedan dess har jag varit där flera gånger haha

Jag ska träffa sagda vännina Linda och Johanna, grundaren av Mammabloggkryssningen, för lite fika och snack.
Ska bli kul att träffa Johanna i lite lugnare miljö än på event och kryssning där jag tidigare sprungit på henne.


Ska även kika efter denna kofta från Rut m.fl.
Jag hittade den på bild på internet och slängde ut en fråga på ett av de nätverk som jag är med i på Facebook ifall det var någon som eventuellt visste vart den gick att få tag på.
Jag fick genast två förslag och det föll sig så bra att det ena förslaget faktiskt är en affär i Farsta som jag redan planerat att fara till!

Vi får se om den passar, sitter bra på mig och att priset också "passar". Jag har hittat den på Nelly.com också nu när jag vet vilket märke det är så jag kan ju jämföra priser vilket känns bra.
Jag nämnde detta för maken och han tyckte ju att "nya pengar" kommer ju in snart så det var ju inga problem. Det är bara det att när jag inte själv drar in några stålar till den gemensamma ekonomin (kom igen nu a-kassan, två månader är tillräcklig handläggningstid....) så känns det väldigt konstigt att spendera pengar på sig själv.
Eller hur tänker ni andra med gemensam ekonomi?

6 kommentarer:

Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen] sa...

Jag har precis dragit vinnare i flera av mina tävlingar, är du en av de lyckliga? :)

floosan sa...

Den tröjan har funnit på jc =)

Linda sa...

sambons pengar är mina pengar, mina pengar är sambons pengar =)

Emma Viklund sa...

Vilken härlig blogg du har :)

Sv: Jag har turen att ha morgontrötta barn som gärna gosar en stund innan det är dags för massa bus och lek, vissa dagar (tex. idag) kan Viggo vara morgontrött enda fram till kl.10 :)

britta bloggar sa...

hoppas ni fick en fin dag!

vi har helt gemensam ekonomi. jag drog in mer när han pluggade och jag var klar, nu drar han in mer. det spelar ingen roll, alla pengar går till samma konto.

Marie-Louise sa...

Jag håller med Linda till viss del. Makens pengar är mina pengar och mina pengar är makens - men problemet när man har tre döttrar ihop är att de pengar som mot förmodan hade kunnat vara "över" alltid hamnar på något som tjejerna behöver. Det är tyvärr allt för sällan som jag spenderar pengar på saker till bara mig. Men vad bra att du hittade den :) Jag blev också riktigt sugen på den där koftan... Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig