Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
onsdag 28 september 2011

Inte riktigt där än men längre på väg än innan.

Oj så jag läst sista veckorna! Hela 2 böcker har jag hunnit med och till och med påbörjat en tredje (detta skall läsas med ett visst mått av ironi, speciellt om man känner mig och vet hur jag slukade böcker förr...)
Att den första var förskräckligt tunn det behöver vi ju inte berätta för någon....

Har läst färdigt boken Själakistan och har nu påbörjat boken Inlåsta av Emma Donoghue.
Själakistan gav mersmak. Jag måste läsa fler böcker om dessa personer som rör sig i bokens historia och helst hade jag velat att boken skulle varit ännu längre med fler "twists" än vad det var men jag är nöjd med den, absolut.

Inlåsta har jag bara hunnit en bit på men den lovar gott den med. Men det personerna i boken upplever hittills bådar inte gott alls. Jag får en släng av klaustrofobi när jag läser den och förtvivlan över denna lilla pojke (och hans mamma såklart).
Jacks hela värld är ett låst rum på drygt tio kvadratmeter. Rummet är Jacks och hans mammas fängelse och det är ljudisolerat och specialbyggt för att de inte ska kunna ta sig ut. Jack är född i rummet och vet inget annat. För honom är världen utanför något som han bara kan se på tv och det finns ingen annan verklighet än den innanför de fyra väggarna.
Ikväll är det bokklubbsträff igen och denna gång är det ju jag som håller i den så jag är en aning stressad. Jag har dock förberett lite sedan jag fick nyckeln och skall efter pannkaksmiddag med barnen ta med dem dit för att göra färdigt allt tills övriga deltagare kommer.

Sedan tar maken barnen och jag äter gott, dricker ett glas vin och babblar med de andra bokslukarna.

3 kommentarer:

BloggMamman - Lifestyleblogs.se sa...

Spännande med en bokklubb- det var jag med i när jag var liten! Skulle gärna vara det idag med men har knappats tid att läsa... :-(
Kram
BloggMamman- en humorblogg om BloggMammor & Mammaliv

Sanna sa...

SV: Tack så mycket.

Kram Sanna

Marie-Louise sa...

Vad spännande med en bokklubb :)
Usch den där Instängd vet jag inte om jag skulle kunna läsa. Känns som om jag skulle sitta med panik i magen hela tiden... Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig