Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
torsdag 29 september 2011

En kväll i ett väldigt lugn.

Ägnar kvällen åt ett par avsnitt av House, nya fräscha avsnitt. Jag har kommit till avsnitt 9 i säsong 7 (avsnitt 6 var det som senast visades på Tv4) och jag gillar verkligen House och Cuddys relation. Serien behövde verkligen att de två tog steget.

Varför sitter jag då här och glor in i dataskärmen alldeles själv hela kvällen?
Maken och dottern är hos farmor över natten och sonen somnade tidigare efter att ha varit väldigt grinig och kinkig. Han ville inte ens ha pizza av mig efter att först ha ratat sin egen falukorv. Han som verkligen gillar korv....
Dessa tänder alltså. Idag hade de reagerat på dagis också, över att han plötsligt började gnälla och bita sig i fingrarna och gnugga sig över munnen. Och dreggla.
Stackarn, hoppas han får sova lugnt i natt.

Kanske ska ladda med lite bitleksaker i frysen inför natten. Men tänk om han får en sådan att bita på när det blir jobbigt i natt och så hjälper det, han somnar och tappar den och rullar över den. Finns det risk för frysskador då eller tinar den upp så fort så det inte är någon fara?

Antar att det värsta som kan hända är att han hamnar bredvid mig i stora sängen, jag ger honom en iskall bitleksak och så somnar jag om medans han ligger och gnager på den där och så tappar lägger han den på mig så JAG vaknar av det iskalla mot min hud.

Teething Bling Källa
Varför oh varför tackade jag nej till en sådan här sist jag var på event....

0 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig