Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
torsdag 22 september 2011

Paul, Agatha och alla små.

Företaget "brands for KIDS" fanns på plats igår på Barnshopping.se´s event och jag dras ju som en fluga till koskit när jag ser någonting med Paul Franks "Small Paul"-mönster på. Inte för att jag vill jämföra det med koskit, absolut tvärtom skulle man kunna säga.Men jag säger så här. Barnen börjar bli "stora"....En filt i det formatet är ungefär det sista som vi behöver köpa till dem. Ändå så stod jag där och fingrade och funderade. Men tyvärr köpte jag den inte som present till någon annan med mindre barn heller. Det skulle ju liksom motverka sitt syfte, jag skulle ju inte få gå och titta på den då och då om jag gav bort den menar jag.
Varför köpte jag den inte till mig själv? Gjort ett örngott av den eller något....till mig själv då alltså.

Detta företag har också tagit in två, för Sverige, nya märken med kläder som en bunt söta barn visade för oss på en modevisning under eventet.


Kikade in på brands for KIDS idag och tittade närmare på kläderna, förutom den kappa som jag redan på plats på eventet igår stod och dregglade över.
Jag hittade nedanstående plagg som föll mig extra på läppen. Så synd bara att den blå, lätt fodrade koftan bara finns upp till 9 månader (hänger läpp).
Den vita kappan med prickar och fina detaljer skulle vara så fin på min dotter men det skulle inte vara en jacka att vara ute på "leksam promenad" med eftersom jag är rädd att den genast skulle bli aningens mindre vit då.

4 kommentarer:

Nina sa...

kul att du är med och tävlar. lycka till! =)


den grå jackan är såååååååååå fin! såg den igår. mumma!

Nina sa...

hmm vet inte om jag såg dig igår. men brukar du vara med på någe andra event? we r family lr någe sånt? för ja tycker ja känner igen dig..

Nina sa...

jo freja helammar än då hon vägrar ta flaska. så hon sitter ju liksom fast vid mig. så fort ja försvinner så blir det kaos. så det är väl "nyttigt" för henne å va lite med pappa med. även om det va lite väl jobbigt för honom igår..

Nina sa...

då kan ja absolut ha sett dig där =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig