Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
måndag 19 september 2011

Badat, bakat och sökt jobb, bra kombination.

Jag i princip började klä av mig så fort jag fått upp ytterdörren efter att ha lämnat barnen på dagis. Av med "huvudbonaden" jag använt för att dölja det otvättade håret och tröjan, sen när jag stängt och låst ytterdörren åkte resten av på väg mot badrummet.
ETT BAD! Så skönt att tvätta sig ren och sedan lägga sig i ett väldoftande bubbelbad med en ny bok, Själakistan av Ann Rosman.

Att det fortfarande är väldigt svårt att hitta en bekväm ställning då jag inte kan luta mig bakåt och ligga mot bakdelen ännu, lyckades jag övervinna tillslut efter mycket värme och försiktighet så jag blev kvar i badet i över en timme. En av mina största kärlekar är nog badkaret och varmt vatten i kombination.

När jag kände mig avslappnad, varm och väldigt ren begav jag mig in i köket med min laptop för att baka lite och söka jobb.
Jag klädde såklart på mig först, ingen "Naked Baker" här inte och det skulle kännas mycket möjligt att sitta näck i köket och söka jobb.....

Vispade ihop en sockerkaka, som vanligt blev det lite smet över så jag gjorde även ett antal muffinsar. Min sockerkaksform är nog för liten. Kanske skulle skaffa mig en större.
Medans den stod i ugnen och började sprida sin väldoft satt jag alltså vid köksbordet och scannade av diverse websidor efter intressanta arbeten att söka.
Det finns en hel del jobb faktiskt, även för en kontorsråtta som mig. Det är ju bara så synd att råttor
har en förmåga att finnas i så ofantligt stort antal.
Det är ganska mycket energi som går åt till att leta, läsa, fundera på om det arbetsgivarna efterfrågar faktiskt finns i tillräcklig grad i min kompetens och sedan skriva ihop ett lagom långt, intresseväckande, personligt brev till sin CV när man hittar en annons som tilltalar.
Ett antal ansökningar fick jag iväg och kände mig nöjd när jag satt där (efter ett tag mumsandes på min goda sockerkaka).

Nu är det lite soffhäng som gäller innan barnen ska hämtas. Hoppas på att humöret är bra hos alla parter så vi kan vara ute en sväng.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gott med sockerkaka! Hoppas du får något av jobben!

Anonym sa...

Men vad roligt! Då ses vi ju på onsdag!

Fnulan sa...

HEJA HEJA!!!! Håller tummarna!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig