Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
tisdag 21 juni 2011

Blir så j*vla trött på allt som har med sjukvård att göra.

Felopererad i vintras, tjatat till oss fler undersökningar, väntat ett halvår till på att få ordning på "magen" och så skulle jag då äntligen få bli opererad i morgon.

Anländer till sjukhuset.
Träffar stomisjuksköterska, fått info om utifall att, blivit ritad på magen, blivit visad till min sal, packat upp, bytt om, installerat mig.

DÅ och först då kommer "någon" in och säger att en sköterska är sjuk så de inte kan operera mig i morgon...

Så jag får en telefontid till läkaren som ska operera. Den 27 juli !! om över en månad alltså, för han går såklart på semester i morgon.

Inte kan man väl vänta sig att "någon" kan lyfta en telefonlur eller på annat sätt se till att man informeras i tid? Nej, inte som allt annat har skitit sig när det har med min hälsa att göra.

Tack för besöket, välkommen åter liksom....


-Posted on the go

4 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Fy f*n så dåligt. Vilken dålig stil. De borde de vetat innan du kom dit att någon var sjuk och finns det inga vikarier vid sjukdom under sommaren... Usch, svensk sjukvård när den är som sämst. Kram

Anonym sa...

Fy sjutton så vidrigt gjort. Jag hatar allt vad heter sjukvård att göra och håller mig långt borta så länge jag kan) efter just liknande erfarenheter.

17 år gammal fick jag återkommande streptokocker. Bra med medicin, urusel utan, efter 7 månader på antibiotikakurer lades jag in på sjukhus eftersom jag knappt kunde svälja. Första dagen tog man ett prov i svalget (biopsi), efterföljande 14 dagar fortsatte man bara att kolla infektionsvärdet och testa med och utan antibiotika. Dag 15 går en läkare ronden och konstaterar att nej - vi kan inte göra något - du får packa ihop och åka hem.

Packar väskan, ringer efter päron och sätter mig för att börja äta lunchsoppan som serveras. In kommer en sköterska rusandes och börjar skrika att jag får minsann inte äta, för jag ska ju opereras om några timmar. Tydligen var det "någon" som glömt kolla resultatet av det första svalgprovet som togs dag 1. 2 timmars senare opererades mina halsmandlar bort och jag har aldrig haft problem igen...

Har för övrigt 20 liknande historier och nej, min tro på sjukvården finns tyvärr inte.. :(

Förresten - vad hade hänt om DU hade haft semester den 27:e juli och varit bortrest?

Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen sa...

WTF!?!?!?!??!?!?!??!! VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA??????

Jag är så himla mållös att det finns inte!? Ska du fly hit, snacka skit och frustration?

Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen sa...

Alltså, detta har jagat mig hela dagen. Ska det vara så sårbart med inbokade (och mer än väl väntade på) operationer??
En sjuk sköterska (sjuksköterska?) vad är nästa grej? "Inställt pga VAB, sköterskans/läkarens barn har ont i halsen och är hemma från dagis? Är en sköterska obytbar? Är det samma med uskor? Hört talas om vikarier? Helförvirrad..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig