Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
tisdag 26 april 2011

Nu ligger paketet där på posten (utlämningsstället) och väntar!

Vi var i behov av ny telefon här hemma. En sådan där till ett vanligt hemma-abonnemang om det är någon som minns vad det är. Det finns några som fortfarande har ett haha.

Kikade runt lite men kunde inte bestämma mig och så tyckte jag att de flesta var antingen alldeles för dyra eller för billiga. Jodå, för billiga.... en telefon för runt 200-300:- känns inte som någon med kvalitet som ledord.

För några veckor sedan fick jag erbjudanden från Fyndiq, en sorts fyndvaruhus på nätet, och valde förra veckan att beställa hem en telefon äntligen!
Jodå, den kostar bara 295:- just nu, istället för de 795:- som den förut kostat men om man googlar på telefonmodellen (Motorola ME 4251-1 Svart) så kostar den mellan ca 1000:- till 1400:- ungefär.
Så jag hoppas den är bra.
Vi får se. Vill ställa kartongen här på mitt vardagsrum, slita upp telefonen och installera. Måste bara hämta den på utlämningsstället först.

Finns det någon mer därute som har vanligt telefonabonnemang?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har ett men det tänkte vi skrota. Det är så gott som bara mamma som ringer på det. Men hon ringer å andra sidan jämt... å då hittar vi aldrig den enda bärbara telefonen.
Fina bilder och ett ännu finare inlägg om barnet ni miste, som för alltid förändrat er, men som ändå blev grogrund för de barn ni har idag.
Kram fina du/ Asta

Trillingnöten sa...

Hahaha, vi har ett. Men oftats blir summan av alla telefonsamtal 0-20kr. Och abonnemanget kostar 69kr liksom...Vi har en telefon som jag köpte för ca 300kr. Det var 2003 och den är still going strong!!

Sandy sa...

From flytten så kommer vi ha bredbandstelefoni via Telia och då betalar vi ingen månadsavgift utan bara det vi ringer för 69 öre/min.

Steffen Egger sa...

Thanks to share this post its all information is really very nice. Please Visit:

köpa billiga primer smink online
köpa billiga sminksvampar online
köpa billiga mascara online

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig