Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
torsdag 21 april 2011

Ibland händer det man pratat om snabbare än man tror

För någon vecka sedan satt jag och läste "Sune...the girl"´s blogg och hennes inlägg om att Emma Pettersson från "Ensam mamma söker" inte är tillsammans med någon av killarna som dejtade henne i programmet utan istället nu är tillsammans med en kvinna.

Jag uttryckte till henne att producenterna skulle ha satsat på att matcha henne med tjejer istället i programmet. Det skulle om inte annat nå ytterligare tittare.
Kanske är Sverige inte redo för ett sådant program än tänkte jag då.

Förvånad blev jag alltså när jag nu ikväll fick en stund över och för ovanlighetens skull gick in på Aftonbladet.se och kunde läsa om att det istället är programmet "Bonde söker fru" som blir först med denna ide på Tv4.

Har aldrig följt det programmet under de tidigare säsongerna men nu kanske man kan titta lite. Det ska med allra största sannolikhet bli intressant att följa debatten och artiklarna i media efter säsongsstart.

2 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Hahaha, ibland blir jag stolt över att vara svensk! Det är härligt med sånt här. Jag hoppas att våra ungar växer upp mycket mindre fördomsfulla än tidigare generationer tack vare detta!!

Sune...the girl sa...

Haha jaaa men för två säsonger sen eller tre hade dom en bög med, Peter, han var också hästbonde :) Han blev tillsammans med en av killarna men det tog slut inte långt efter så homosar har varit med förut i det här programmet :) Tack för länken ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig