Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
måndag 24 januari 2011

Jag har det lite struligt just nu

Sonen sov dåligt i natt också, dock utan feber, och idag på dagen upptäcker jag varför.
EN TILL TAND!
Bredvid den andra som jag ville kika lite på så fanns det ett nytt litet "riskorn" som inte var där igår när vi tittade på den lilla tandsingen som kommit under helgen.
Sonen är alltså inte bara tidigare med att få tänder. Han får dem lite snabbare också.
(Dottern fick ju en tand i veckan under 5 veckor)

Ringde i morse till den privata läkare som vi går till med sonens rosslanden och bad om en ny tid eftersom hostan och rosslandet kom tillbaka efter feberveckan i början av januari. Så där kanske det blir en ny pencillinkur eller så blir det vidare utredning. Den tiden vi fick var i morgon kl. 11 så jag hoppas dottern kan få en tid hos VC som passar med sonens tid....

Dottern vaknade nämligen med smärtor i sitt ena knä på morgonen och hon har inte slagit i det vad vi märkt. Inte heller hade hon ont igår när hon gick och lade sig.
Hon har haft, vad vi antagit var, växtvärk i benen under nätterna senaste veckan så först tänkte jag att det var växtvärk detta också men hon ville inte stödja på benet så mycket under dagen på dagis, det vek sig under henne och hon hade fortfarande ont och haltade när vi kom hem på eftermiddagen så jag ringde vårdcentralen.
Som såklart inte hade någon tid närmaste dagarna utan bad oss ringa i morgon bitti för att försöka få en akuttid under tisdagsförmiddagen.
Om hon inte har ont i morgon...går vi dit ändå då och blir klassade som "hypokondriska hysteriska föräldrar"?

Och så jag då. Mina magproblem har jag skrivit om tidigare HÄR.
Nu på eftermiddagen ringde koordinatorn på kvinnokliniken och bad att jag skulle komma in och träffa läkaren på onsdag morgon...
Hmm, vad är det för besked man ska få? Förhoppningsvis vill hon väl bara personligen berätta att de inte fann något på röntgen som jag gjorde någon vecka efter operationen men man får ju fjärilar i magen såklart.
Ett felfritt röntgenresultat hade de väl kunnat skicka per brev eller berättat direkt i telefon. Tycker man.
Men ja, min mage har haft sina egna små turer...

Och i morgon fyller man 35...
Känns liksom som om man inte riktigt hinner med det.

3 kommentarer:

Fru N. sa...

Ja, tänder kan då verkligen ställa till det. Här har vi haft en febervecka på minstingen. Slutade med fyra hörntänder...

Hoppas det löser sig med din mage! Det låter varken roligt eller bra det där :o(.

Kram!

Catrin sa...

Usch, låter inte alls roligt =( Växtverk var det första som slog mig när jag läste om din dotter...eller någon form av inflammation. Hoppas att hon snart blir bättre och att din mage slutar att spöka.

Petra sa...

gulligt med små tänder - men oroligt med dotterns knä... tokigt - hoppas att ni får en bra tid på VC och att du får bra besked från din läkare!

och GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!! näe - man hinner aldrig med...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig