Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
onsdag 26 januari 2011

Ett litet sånt där reklamigt inlägg

Spot and Tell hittar ju på än det ena, än det andra och den här gången har de ordnat det så att man kan få lite biobiljetter mot att man bloggar lite grann.

Den här gånger är det Room328 som bjussar på en biobiljett om man publicerar några länkar (man fick själv välja mellan en del olika. Webshoppen är till för den som är sugen på att göra om sitt badrum.

Självklart lägger man inte bara in länkar till något som man inte vet vad det är så jag snurrade runt lite på de olika länkarna (som leder till olika delar av Room328).
Och jag säger bara det att...fyyy vad sugen på en liten Bastu jag blev nu. Tror ni man kan få installera en i den lilla gästtoaletten vi har?!
Det borde ju fungera med någon av de små "bastuhörnor" som de från Tylö Bastu & Basturum, man kan ju få drömma eller hur!

5 kommentarer:

erica sa...

http://eeericapehrsson.blogg.se/2011/january/3-styckna-vinnare-d.html

vinnarna + ny dagens blogg ;]
va gärna med igen! :D

Unknown sa...

svar: Jätte kul att du ville vara med i dagens blogg en vinnare är nu uttagen så går in och kolla om det är du, om det inte är det så passa på att anmäla dig till morgondagens tävling och ha en chans till:)
kram

Sune...the girl sa...

Sv: Den 20 februari i kanal 11 börjar Big brother :9 Tyvärr kan jag bara se det på play i efterhand :( . Japp jag ser att du läst bloglovin ihärdigt nu haha..kul :)

Jag har aldrig varit förtjust i att basta, tycker att det sticker så i näsan haha

Sune...the girl sa...

Haha jooo dra in luft i näsan när du sitter där så vet du vad jag pratar om haha. Jag har inte bastat sen i mellanstadiet tror jag *s*

Millah sa...

Ja det var verkligen känslosamt.. men jag kommer fortsätta titta på det.. Underbart att se att sånna som verkligen behöver det får hjälp och att dom blir så otroligt glada och lyckliga, så undebart! kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig