Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
söndag 16 januari 2011

Dags för frisörbesök igen

Var hos en frisör hos Hårgänget på Götgatan i våras.
Skulle slinga mig, få lite ljusare hår och lugg hade jag tänkt mig.

När jag gick därifrån var jag visserligen fin i håret men jag såg inte ut som någon av inspirationsbilderna jag tagit med mig precis.
Och ingen lugg hade han klippt heller utan den där sidobenan jag alltid har haft hade jag kvar fast med lite kortare, etappklippt, sidolugg som sedan dess har stört mig ända tills nyligen.
Man var tvungen att ha hårspänne i den för att inte störa sig på att ha håret hängandes i ögonen och peta mig i munnen typ.

Och inte vart håret ljusare heller. Han snackade en massa om att han lade i den mahognyfärgade toningen "under slingorna" för att göra det snyggt och framhäva slingorna.
Och när toningen succesivt skulle försvinna så skulle håret bli så ljust så...
Hur kunde jag gå på det. Håret under toningen kan ju liksom inte magiskt bli ljusare av sig själv bara för att toningen går ur.

Nä, han var skittrevlig och rolig men det hjälper liksom inte när man inte får ens i närheten av det man bad som när man går därifrån.

Ljusare hår, åt det lite rödskimrande hållet, i en lite kortare (med betoning på lite) rufsig frisyr vill jag ha.
Men nu har modet att skaffa lugg försvunnit hos mig så den får nog vara som den är. Kanske.
Vi får se när jag hittar en bra frisör och får tid att komma iväg.

Prinsessan Märta Louise inspirerade till frisyren


Vart har du klippt/slingat dig och varit nöjd?

4 kommentarer:

Petra sa...

Men åh vad trist när man inte är nöjd =( Jag klippte mig i Gävle förra vintern och vips satte frisören saxen i mitt långa hår bak och började göra det uppklippt... oh no!!! jag som diggar min pottfrisyr med lugg - enkel, lättskött och man kan sätta upp den hur som helst...

Hoppas du hittar någon som är bra =)

Kram

Erika Wilhelmsson sa...

Hej!
Tack för ditt bud i min auktion. Jag hör av mig om ditt bud blir överbjudet eller om du får det vinnande budet! Tack för att du stöttar kampen mot cancer!

Tess sa...

Synd att jag inte är kapabel till att jobba längre pga alla jädrans värkar, annars hade jag gärna hjälpt dig!!!! Men nån jag starkt kan rekommendera är Sanna S. på Studio 81 på Söder. Jobbade med henne i Sundsvall och hon är GRYM!!!!

Maria sa...

Jag har en tjej som jag gått hos i snart 12 år nu. I love her! Hon för göra vad hon vill med mitt hår typ. Just nu håller jag på att låta håret växa ut, så det blir bara att jag trimmar det mellan varven. Och färgar det gör jag själv för att spara pengar. Men henne släpper jag inte. :-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig