Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
måndag 24 januari 2011

Att festa som 2-barnsmorsa

Min vän Linda fyller snart år eller snart och snart, det är ju idag (GRATTIS BÄSTASTE VÄNNEN) och hade en liten tjejmiddag i lördags.

Jag säger bara det. Hur man kan bli så trött dagen efter trots att man endast drack TVÅ glas vitt till middagen och sov över på plats (alltså inga barn som väckte mig) och därtill gick och lade sig klockan 23.30 ungefär?!

Visserligen vaknade jag med skallebank redan på lördag morgon och var till slut tvungen att ta en citodon för att få bort värken då avslappnande bad och alvedon inte hjälpte.
Citodon och min kropp går inte så väldigt bra ihop, men jag tänkte att det faktiskt skulle gå ungefär 9 timmar tills jag skulle vara framme på festen så...

Att sitta på tåget på eftermiddagen och vara på väg till något roligt, med uppskattat sällskap, och samtidigt känna sig som om man är en ung tjej på väg till jobbet fortfarande en aning packad direkt från discot till jobbet... Jodå, det hände en eller två ggr när jag "var ung". Skakis, trött... Inte lätt att vara förväntansfull för kvällens barnfrihet och kvinnliga sällskap.
Väl framme släppte dock, vad jag antar var, stressreaktionen och den supergoda maten och trevliga sällskapet gjorde kvällen riktigt mysig.

3 kommentarer:

Skrotmamman skrotar vidare sa...

Alltså jag säger samma sak! Två glas vin, och jag la mig ytterligare en (hihi) timme före dig. Mådde "tonår" dagen efter och återhämtade mig inte på hela dagen! Släckte lampan ett par minuter i nio på kvällen och sooooooooov som en gris.

Vissa avbrott för "barn-ansvar" på natten, dock.

Sune...the girl sa...

Man blir ju trött av Citodon ju..kan vara det ;)

Sv: Japp hon är 2.5 år :)

Linda w L2K sa...

Tack för underbart sällskap! Och du, klockan var mer än så när du snusade kudde! ;o)

Själv diskade jag det sista vid sjutiden medan ni andra snarkade gott. Med resultatet somna i soffan klockan 21!

Tack för grattiset!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig