Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
onsdag 15 december 2010

En liten blev en större

Hej och hå äntligen hemma!
Helt slut efter en dag på språng, har egentligen inte gjort såå mycket men jag har ju tagit det väldigt lugnt senaste veckan efter operationen så dagens utfärd blev lite tröttande.

Började ju som sagt med att göra i ordning naglarna på vanliga salongen, det blev dock inget målat eftersom jag bland annat inte orkade sitta där medans min lunchdate satt och väntade.
Men hon agerade ju lite barnvakt också förstås.

Lite snabbt bestämde vi oss för att ta med oss våra sallader + en extra och våldgästa en viss Skrotmamma så en liten lunchdate blev lite större och väl där gick så klart käftarna på oss bla bla bla bla bla...osv.

Efteråt satt vi så på golvet i vardagsrummet allihop och imponerades över minstingen i gänget, Lillskrot 4 mån, som höll sig så rak i ryggen när Skrotmamman satte honom på golvet och övade lite sittning med honom.
Än så länge faller han åt sidorna och behöver stöd men det står inte på förrän han sitter själv, jätteduktig.
Så jag fick inspiration och blev lite sådär mammaskamsen när jag kom på att jag inte övat "sitta själv" med sonen på flera dagar.

Så jag försöker sätta honom där på golvet mellan mina ben, men det passade först inte lille herrn. Han ville baaara stå. Jättekul att leka spagettiben med mamma.
Upp och stå, vingla lite och sen sprätta till med benen så de bli alldeles mjuka som spagetti och så dimper man ner på rumpan och sen upp igen, och igen, och igen.
Till slut fick jag dock sätta honom på hans lilla rumpestump och han sitter på en gång väldigt stadigt!

Så liten har blivit lite större ,äntligen vid 6 månader så sitter han!


2 kommentarer:

Skrotmamman skrotar vidare sa...

Så trevligt, så trevligt! Ffa blablabla:et. Och salladen så klart!

Själv är jag skyldig till 50 % av vagnarna på bilden. Och åååååååååh så välorganiserat vårt garage ser ur. Eller inte ;-)

Skrotmamman skrotar vidare sa...

PS - jag är en ännu mer skämmasmamma. Det var första gången igår som jag testade att sätta honom upp. Har inte övat någonting. Ooooops. Kanske ska göra det?

Dottern tänkte vi inte ens på, utan när jag (av en slump) testade henne, jag läste att de vid 4-5 månaders ålder skulle kunna sitta "med stöd" och det hade vi inte ens testat. Hon satt utan stöd. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig