Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
tisdag 9 november 2010

Vagga din spjälsäng, första utvärderingen

Jag skrev tidigare om att vi skulle få testa Vaggadinspjalsang.se´s medar för att kunna vagga spjälsängen.
Nu är de provade, även utlånade för prov och de funkar!

Min vän Skrotmamman var med och fick prova dem först eftersom vår käre son både haft eksem och varit/är väldigt förkyld och jag ville ge medarna en ärlig chans :-)
Skrotmamman sa själv innan de testade att deras 3 månaders son "kan sova i vagnen men bråkar på nätterna i sängen"... perfekt barn att prova detta tänkte jag då.
Att sätta ihop medarna med spjälsängen var verkligen inte svårt.
Kardborrens ena ände på varsitt ben och andra änden på medarna, upp med spjälsängen på medarna. Klart!
4 minuter tog det.
Detta skrev min vän dagen efter att de satt medarna på spjälsängen.
"Lill-Skrot sover! Vaggad till sömns av den magiska lösningen som förvandlade spjälsängen till vagga! Han sover sen ett par timmar. Tack till medarna, och tack till ersättningen. Nu, sömn för mamma också."
Sagda Lill-Skrot har nu sovit i sin vaggade spjälsäng alla nätter utom en, inte hela nätter än men sover för det mesta själv nu.

Jag har inte hört om några negativiteter angående medarna. Däremot kan även familjens andra barn hjälpa till att vagga den som ligger i spjälsängen, utan att den riskerar att tippa.
I och med att spädbarnet nu kan sova i sin egen säng kan mamma känna sig lugnare då ingen kan råka lägga sig på honom i sin iver att kramas (läs: storasyster) och stora sängen kan bäddas fast lillebror fortfarande sover.

2 kommentarer:

Skrotmamman skrotar vidare sa...

Haha! Ja, men jag vill INTE hållas ansvarig för att jag säger att små syskon kan hjälpa till att vagga och det är "omöjligt" att tippa..... säger som alla leksaker: "lämna aldrig barnet oövervakat/ensamt"

Annars kanske jag blir USA-stämd på skadestånd ;-)

Vi hurrar här hemma, han sover igen. I sin spjälsäng - hurra! Flera timmar! Kan vara åldern (hela 3 månadersstrecket) eller vaggningarna!

Petra sa...

Smart grej och härligt att dem var så lätta att sätta dit ;-D Jag hade vagga till mina små så länge det gick (innan jag var tvungen att byta till spjälsäng) och de sussade gott i den ;-)

Haha - gillar skotmammans kommentar om skadestånd ;-D Det är ju alltid 7000 varningar på allt - får ej ätas, används bara i vuxens sällskap, ha den inte nära eld ;-)

Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig