Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
måndag 15 november 2010

"Årets Mama"-galan

Låång kö men det gick ganska snabbt att komma in och hänga av sig och sedan blev det lite välkomstdrink och mingel innan vi tog oss lite mat och försökte få oss någon form av plats att stå och äta på.
Det var så enormt mycket folk och några satt på golvet, några stod vid små bord och några gjorde som vi och trängdes vid baren. Allt för att få i oss lite lax, franskpotatissallad och en kycklingbit.
Det var mycket kända ansikten där (ni kände väl igen några av dem i bakgrunden på fotot med mig i förgrunden i tidigare inlägg?).
En del bloggare kände jag igen, som JennyN och Britta som jag faktiskt pratade med för en gångs skull... Har tänkt många gånger att hälsa på dem man träffar (var bloggar jag brukar läsa) men fegar alltid ur.

Britta var riktigt trevlig och lika söt i verkligheten :-)

Vi tog oss varsitt glas vitt efter maten och vinglade, nej jag menar vimlade, runt och försökte att inte spilla på någon.


Cupcake Sthlm var där och hade en enorm mängd små små cupcakes med sig...De var underbart goda!
Den som kunde baka sådana. Jag måste hitta ett recept på dem som helt klart hade mandelmassa i sig...jummie!

Som sagt så var det en hel del kända ansikten på plats. Josefin Crawford, Katrin Zytomierska och Bingo Rimér med båda söta barnen, Robinson-Martin med frugan Camilla Läckberg, Jan Johansen, några från "Ensamma mammor", en Hollywoodfru tyckte vi oss se, Arn (ok, han som spelar honom), Christian Wall, mfl mfl
Och så Lindas lilla favorit som jag snällt ställde upp och fotograferade.
När jag ser det här fotot undrar jag hur kort Anna Book är egentligen. Linda är ju inte lång och med tanke på de klackar som Anna hade så måste Linda ändå vara längre än Anna...
Efter prisetutdelningen begav vi oss hemåt, maken mötte upp med bilen full av sovande barn och hem kom jag. Trött men nöjd över dagen.
Och det var skönt att ställa ifrån sig den tunga Goodiebagen!
Den innehöll:
Decembernumret av Mama, en påse smycken från Lindex, Miljöpussel, Mini Rodini Tattoos, Gevalias African Night, lite olika bars från Restart, skopåse, putsduk och putsmedel från Ecco, schampoo och balsam från Gliss, hårspray från Schwartzkopf, Dreams unlimited, lotion och en parfym, från The Body Shop, reflexer och presentkort från Amanda Egilson, presentkort för Önskefoto och så någon form av enorm tvättpåse från LG som jag inte alls förstod vitsen med att ha i en Goodiebag...

Såg i bland annat Lindas bag och på bloggar, att det varit lite olika saker i påsarna och det är något jag tycker är märkligt. Men det är väl svårt att få tillräckligt av produkter för alla påsar från alla sponsorer...eller så har de ingen koll när de plockar (otacksam jag lät nu men det är jag absolut inte!).

Natti Natti

3 kommentarer:

Kristin "ANDRUM" sa...

Vilken kul kväll ni måste haft.

Linda w L2K sa...

Hehe... Vi får väl googla Annas längd. ;o) Och tvättpåsen var ju med för att man kunde vinna 11kg kläder hos LG. Deras maskiner klarar ju 11kg!!!

Och jag håller med dig om innehållet i goodiebags. Inte för att jag inte är tacksam över det jag har fått, men ibland kan det skilja så otroligt mycket mellan påsarna!

jenny sa...

Kraaaam fina du! Så glad över att få träffa dig, men jag var helt snurrig i huvudet av all trängsel. Hoppas vi träffas i lugnare former framöver! Kramar i massor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig