Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
måndag 30 september 2013

Ännu en vab-dag....

Mina barn som så sällan är sjuka har denna höst förärat oss med fler vab-dagar på en månad än på länge...
Dottern var ju sjuk för 2 veckor sedan och det slutade med att vi bokade tid hos en öron-, näsa-, hals-läkare då det hela tiden kom tillbaka med någon dags mellanrum.
Orsaken till att hon blev sjuk gång på gång trodde läkaren berodde på otur, då hon fått nedsatt immunförsvar av att hon var sjuk. Skiten fastnade lättare helt enkelt.

Läkaren upptäckte dock att dottern hade trånga hörselgångar och stela trumhinnor så vi skall tillbaka i november igen för att se om det var på grund av förkylningarna eller om hon kanske har samma problem som jag... Det kanske inte är något som man tycker är så roligt om hon ärvt.

Sedan blev hon frisk i allafall men i torsdags var det sonen som fick feber. Den steg snabbt upp till över 40 grader och sedan lade den sig lite lägre så han kände sig piggare men höll sig kvar en bit in på lördagen med. Det var då prickarna dök upp så jag trodde att de kunde ha varit den så kallade "5-dagars febern" men prickarna försvann ganska snabbt igen under söndagen så de kanske bara var en reaktion på den höga febern i fredags?

Igår konstaterade vi iallafall att han verkade frisk och glad igen och barnen röjde järnet hos sin farmor under söndagsmiddagen vi intog där.
När vi kom hem så ville dottern INTE gå och lägga sig och sade:
Jag kan visst se på My Little Pony nu för jag ska inte gå till dagis i morgon!
Hmm, hur visste hon det kan man undra? För under natten hade hon rejäla mardrömmar och sedan steg temperaturen rejält. Det var ett litet element jag hade klistrat vid mig i natt kan man säga.

Under dagen är det hennes temperatur som har varit uppe vid 40 grader och vänt och hon är inte alls pigg. Lite drick yoghurt och en glass har jag fått i henne i alla fall.

Så strunt i allt som behöver göras på jobbet, strunt i stress. Nu är det vab som gäller. Igen....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig