Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
lördag 5 november 2011

The Walking Dead

Passande nog i dessa Halloween-tider har jag tittat mig igenom de avsnitt av The Walking Dead som finns "där jag tittar på serier". Jag har nu sett första säsongen och de 3 avsnitt av andra säsongen som visats hittills i USA (nästa avsnitt sänds på söndag).

Kunde liksom inte greppa att det nu inte finns fler avsnitt att titta på för ett kort tag. Men serien kommer ju fortsätta att visas åtminstonde ända in i 2012 så jag får helt enkelt ge mig till tåls.

För att vara en serie med zombies i sig så är den väldigt bra! Visst det finns en hel del "gore" som inte känns riktigt berättigad i alla fall (dessa har tydligen också klippts bort i europeiska avsnitten) men det är en bra grundstory och karaktärerna är väl uttänkta och spelas bra.
Jag har läst lite negativa kommentarer om delar av avsnitten och karaktärerna men det visar sig alltid att det är de som tidigare läst "serietidningsversion" som denna serie är byggd på som inte riktigt gillar ändringarna.

Zombies förresten....De har än så länge, efter 9 avnitt, inte benämnt dem som just zombies utan kallar dem Walkers eller Geeks istället.

Funderade på att sätta en bild här men alla kanske inte uppskattar att få en Walker upptryckt i ansiktet såhär på morgonen så jag kan ju istället tala om att när jag sökte efter en bild så fick jag upp ett inlägg om Willvin Walkers.....Vilket sammanträffande, jag känner mig ju som en zombie när jag ska försöka promenera ihop mina steg till stegräknartävlingen.....

3 kommentarer:

Ötjejen sa...

Åh, den serien vill jag också se! Men du vet inte om den går i någon svensk kanal? Gillar inte att sitta framför datorn och titta... Fast, jag kan såklart koppla datorn till tv:n....
Ha en bra dag!
Kram!

Linda w L2K sa...

Hmm... Det är ju skönt att veta att jag ligger i lä med mina serier på tv'n när typ var och varannan av mina vänner plöjer hela säsonger åt gången på datorn. ;o)

Sv: Det blev ungsstekta grönsaker till stekt kött ist. Men valde creme fraiche med örter till. :o)

Petra sa...

Va va va??? Är vi zoombie walkers typ liksom??? Hua!

Jag gillar inte sciencefiction, skräckisar och zombies =) jag gillar bara serier med gamla hederliga mord i =)

Kram - nu ska jag snart åka iväg och handla och se om jag inte kan hitta nån dvd-box som är textad åtminstone på engelska också =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig