Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
tisdag 3 maj 2011

Om du ser en vän utan leende; ge honom ett av dina

Har då och då funderat på att bleka mina tänder men varit lite rädd för de där ilningarna som jag läst/hört om kan komma efteråt. Vad jag vet så känner jag ingen som blekt sina tänder på klinik så det är ju bara hörsägen och kanske har metoderna ändrats till att bli säkrare men vad vet jag.

Sedan jag började blogga har jag här och där läst om en tandkräm som ska vara super bra, som man ska få fina vita tänder av. Letade lite i affärerna men hittade den inte, förrän jag gav mig ut på internet och fann den på företagets egen websida, Brilliant Smile.
De är störst inom tandblekning i Sverige och på deras sida kan man lära sig en hel del om fakta och myter innan man bestämmer sig för om man vill bleka sina tänder eller så kan man köpa tandkrämen i deras webshop.

Nu har jag äntligen tandkrämen här hemma så nu ska det testas minsann.
Då vill ni väl kanske se en före bild? Hua, ja okey då.1 kommentarer:

Erica Lofjärd sa...

Hej Martina!
Kul att läsa din blogg, vad du hinner med mycket om dagarna, jag har nog aldrig känt mig så oinspirerad till att uttrycka mig i skrift som när jag var mammaledig, jag är imponerad!

Hur som helst så... Blekning är ett enkelt sätt att fräscha upp sig lite på, har själv gjort det ett par gånger, rekommenderar dock hemmablekning med skena istället för klinikblekning om du går i sådana tankar, bättre långvarigt hållbart resultat. Klinikblekning ger snabbt vitt resultat men risken är större att tänderna mörknar, eftersom en tand som snabbt blivit vit även är torr - och lite som en sten på stranden som blir mörk när man kastar den i vattnet så blir tänderna också det när de återfår sin fukt.

Och så det där med ilningar. Det ilar mest medan man bleker (hemmablekning med skena) men inte värre än att man står ut och de lindras mycket av tex sensodynetandkräm och lite extra fluor. Ilningar avtar ett par dagar, senast, efter att man blekt färdigt.

Tandkrämer i all ära men ska man bli av med djupare missfärgningar är det bättre att bleka, och sedan fortsätta med antingen ovan nämnd tandkräm eller tex Opalescence, som håller nya missfärgningar borta effektivt.

Tjo! Så'n här är jag när jag får gå igång på "mitt område". Hoppas allt är toppen med dig/er!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig