Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
söndag 6 mars 2011

För nyfikna och sökande

Tänkte jag skulle dela med mig av de bloggar jag har på min Bloglovin-lista.

Några av dem finns redan i min länklista här på bloggen men jag har ett par till på Bloglovin om man säger så... För många kanske eftersom jag blir direkt stressad om jag inte läst mina Bloglovinbloggar under 1 dag och antalet inlägg stiger och stiger. Ni är duktiga på att blogga mina kära bloggare!

Visst har jag då och då raderat någon blogg som jag prenumererat på men då har jag oftast fyllt på prenumerationslistan ganska så snart igen.

Jag börjar med detta i morgon då det nu är dags att borsta tänder, sätta på pyjamas (hmm förmodligen inte..) och sedan pussa mina barn godnatt.

OM ni skulle råka ha en plats som gapar tom i er prenumerationslista på Bloglovin så får ni såklart gärna fylla den med lilla mig, ja ni ska ju gärna gilla att läsa det jag skriver lite då och då också!


Follow Och så gick ytterligare en dag...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Spännande! Sov gott!

becca sa...

sv: tack för din röst på mej i mysmatchen :D
länk kommer nu ikväll på min blogg :)
annars allt bra idag?? :D

Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen sa...

Har samma här. När det skriker 158 nya inlägg..... Det är så mycket ibland att jag har fullt upp att hålla liv i min egen ;-) Försöker ha ett inlägg på morgonen, ett på kvällen. "A-a-a-aaaaa stayin' alive, stayin' alive"

Agnes sa...

Jag känner igen det där, försöker svara på kommentarer och läsa alla bloggar varje kväll. Galet vad många man samlar på sig, men visst är det skoj att "lära känna" andra mammor och dela sin vardag och upplevelser. Jag har självklart lagt till dig på Bloglovin' också, det gjorde jag förra veckan :)

Trillingnöten sa...

Jag har också en del som jag läser men inte har på min lista - än :) Jag brukar kolla av ett tag om jag trivs med bloggen och sen gör jag ett commitment. Jag tycker inte så mycket om att ta bort bloggar jag börjat läsa :)

Tova sa...

Kul att se vilka bloggar du följer! Haha, jag försökte faktiskt häromdagen att rensa lite bland alla jag följer på BL, men det känns som ett omöjligt projekt eftersom jag har såå många och tycker det är rätt trivsamt att mötas av en massa inlägg huller om buller från olika håll ;)(men har väl typ 3000 olästa inlägg vid det här laget...)

Förresten, låter kul med Melodifestival-genrep, men annars kanske vi ses på skönhetsspottingen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig