Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
onsdag 2 november 2011

Va bidde de i da då?

Mmmm! Lammfärsburgare med tzatziki och äppelslaw.

Dagens måltid ur matkassen från Tasteline blev supermumsig, vilket förvånade mig en aning eftersom jag är känd för att inte gilla lamm.
Nästa gång, för det kommer bli en nästa gång ganska snart, kommer jag hålla tillbaka lite på pepparn och citronen i färssmeten men annars var det inget som behöver ändras.
Jag glömde gurkan i tzatzikin så det blev en "vanlig" yoghurtsås istället och jag slängde med lite riven morot i cole slawn för att det skulle bli lite mer färgglatt.

Än en gång blev jag påmind om att man skall läsa igenom hela receptet innan man börjar så man har möjlighet att hinna göra enligt instruktionerna....
Men biffarna blev ju alldeles jättebra färdiga trots att de inte stektes färdiga i ugnen utan i pannan.
 3 kommentarer:

Maya sa...

Jag bara älskar lamm :)

Ann-Sofie sa...

hahaha har du inga pepparkakor hemma? :) Ursäkta om det bidrog till besvär och att du till och med fick läsa om mitt inlägg. Hmm kanske gör jag det med vilje? ;)
Kram!

Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen] sa...

Sv: Jag gillar NOKAs konsistens bättre än typ nutrilett och naturdiet o dom där. Bara för att det smakar och känns mer milkshakeaktigt ;) Men det här såg ju liksom inte aptitligt ut alls, och konsistensen var nog nästan som barnmatsliknande typ, fast med bitar då. Men smaken var riktigt god. Förvånansvärt god iaf ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig