Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
lördag 15 oktober 2011

Min iPhone lade av!

Pratade med maken i telefonen på vägen hem från mässan för att kolla av vad jag behövde köpa hem mer förutom den påse potatis han redan bett mig köpa hem (för det vet man ju att det alltid är något mer man behöver...)
Sedan låser jag telefonen, stoppar den i fodralet. När jag kommer hem, har plockat upp choklad, marsipanfigurerna vi gjorde, lakritsen, boken som vi inhandlade på mässan så ska jag ta telefonen och koppla den till datorn för att lägga in bilder tagna i helgen och blogga lite om gårdagens och dagens eskapader.

Då är telefonen svart, död, okontaktbar. Funderade ett tag på om jag missat att batteriet var på upphällningen men jag kände på mig att det inte var detta som var problemet eftersom den var fulladdad i morse och jag faktiskt inte använt den speciellt mycket under dagen.

Jag kopplar iallafall in den i datorn och pysslar med lite annat. Sedan inser jag att det där lilla plinget och i telefonen och det som brukar visas i displayen när den laddar inte hörts eller synts och inte heller verkar datorn få kontakt med telefonen så man kan få över bilder och liknande.
Det verkar således rätt kört...

Himla strul!
Nu måste man till en Telia-butik och se om det går att laga eller om det är billigare att skaffa ny mobil...

2 kommentarer:

Sara mamma till Yrla och Noel sa...

men gud vad trist,

önskar ja med hade sånna vänner som man kan ha fast de går tid, men tyvcärr lyckas ja alltid få sånna jävla skittstävlar till vänner som utnytjar en så som kör äver en å när man säger ifrån får man värsta skiten SUCK ibland undrar ja om de inte vore bättre att va själv :S

btw la tilld ej på bloglovin, gillade din blogg :) MVH å kram Sara Mamma till Yrla och Noel

Andreas sa...

Hej
Vad tråkigt att telefonen la av sådär. Man är ju rätt så beroende av dom i dagens samhälle.

Om det inte är garanti kvar på telefonen så tror jag inte telia kan hjälpa till så mycket utan du får snarare söka upp eller skicka in telefonen till en serviceverkstad.
Annars är sista utvägen hemförsäkringen. Lycka till!
www.nollattans.se - smartphonereparationer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig