Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
lördag 6 november 2010

Operation storstädning

Det pågår storstädning här hemma.
Väldigt jobbigt men samtidigt väldigt skönt att göra rent och rensa i sådana där utrymmen som bara finns där bakom skåpdörrarna.
Under diskhon och i städskåpet.

Hjälp vad rengöringsmedel vi hade hemma fördelat på dessa två utrymmen. Så vi har konstaterat att vi nog inte behöver köpa det på något år.
Och inte behöver vi köpa fönsterskrapor heller... 5 stycken lyckades jag skrapa ihop.
Mer ordning i de skåpen framöver så behöver vi inte köpa till sådant vi tror vi inte har haha

Annars är det nog just rensning som gäller idag så blir det den vanliga städningen en annan dag. Dammsugning och våttorkning och sånt ni vet.

Man måste passa på när sonen är febrig och sover mest hela tiden stackarn.....

4 kommentarer:

Maria Wall sa...

Jag har också märkt att jag hade massor av rengörningsredskap och medel av alla de slag, som du sa: Behöver inte köpa sådant på evigheter, kanske en släktskapgrej, kolla hemma hos mamma nästa gång du är där...finns det mer än en skrapa så har vi hittat grunden till vår städmani...Mamz

Maria sa...

Sv: Men jag trodde babyshowers var på insprång i Sverige. Har ju läst lite om det på familjeliv....men folk brukar förstås klaga på "amerikanarnas löjliga påhitt". De skulle nog inte klaga om nån hade en shower för de, och de fick alla fina presenter. :-D
En shower är verkligen trevlig förutom presenterna. Mina vänner ser verkligen fram emot den. Det är så trevligt att samlas,och äta god mat. Vi brukar ha potluck, och då får vi äta mat från hela världen. :-)

Daniel sa...

huh duktigt! Kämpa på!

Anonym sa...

Hemma hos mig finns bara en fönsterskrapa och den är så gammal att gummit börjat torka så jag behöver nog köpa en ny om jag får för mig att tvätta fönstren. Så från mig kommer inte arvet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig