Och så jag då

Och så jag då

About Me

Martina
Stockholm, Sweden
Vill du veta mer allmänt om mig så kika gärna under "Här är jag"-fliken. Välkommen hit!
Visa hela min profil
Allt är mitt så fråga först!. Använder Blogger.
måndag 4 oktober 2010

Gjorde mer än jag tänkt

Hamnade på Öppna Förskolan idag trots förkylningen.
Efter ett "vad gör ni"-sms till Skrotmamman insåg jag att jag "lovat" vara på Öppna Förskolans babycafé på eftermiddagen så jag tog sonen på magen och åkte dit. Det var faktiskt skönt att komma ut lite men försökte hålla mig borta från föräldrar och barn med min snoriga näsa.
Sjöng som vanligt och återigen undrar jag vad de minsta (som sonen) egentligen tänker om sångerna och rörelserna. Uppskattar de det?
Sonen brukar i alla fall hålla sig lugn under sångstunden. Och sover riktigt gott ett bra tag efter ett besök på Öppna Förskolan.
Eftersom Skrotmammans make skulle hämta deras dotter på dagis så föreslog hon att vi skulle ta en promenad hem (2 tunnelbanestationer).
Det gjorde vi och jag fick låna hennes vagn och hon tog sin lilla fågelunge på magen istället. Det var skönt att slippa bära min son "klumpen" hela vägen :-)

Vi tog en väg hem som jag inte gått förut så nu vet jag hur jag ska gå för att enklas, och med mysigast väg, gå hela vägen till Öppna Förskolan, i framtiden.
Fick sällskap hela vägen till dotterns dagis och så väntade hon med min son utanför så det gick riktigt smidigt att komma ut från dagis och sedan hem.

Men ojojoj vad frasiga höstlöv är roliga att gå och sparka i... Funderar på att hitta en riktig lövhög till dottern att ha roligt med :-)

1 kommentarer:

Skrotmamman sa...

Vilken snäll vän du har ;-) Skönt att få röra sig. Mitt busskort går ut på fredag och sa till gubben att efter mitt 30-dagarskort är nog fogarna sig själva igen, då kan jag foertsätta med mitt promenerande till ÖF. Tror det är lite kortare andra vägen för mig dock.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Du vet att du bara måste...

twitter rrs

Leta i den här bloggen

Knuff

Dessa följer mig